Etikett: #tävling

Tävling

Tävlingsvillkor: Vinn en helt vanlig hemlig juklapp

Några paket levereras av tomten och hans renar, men det här kommer från oss på Bredband2. Vill du vinna en helt vanlig hemlig julklapp att lägga under granen? Då tycker vi att du ska testa din lycka i vår decembertävling på Instagram.
11 dec. 2022
Tävling

Tävlingsvillkor: Vinn ett års gratis prenumeration på säkerhetspaketet F-Secure TOTAL

Nu tävlar vi ut ett års gratis prenumeration på säkerhetspaketet F-Secure TOTAL till en lycklig vinnare. I paketet ingår bland annat VPN, antivirus, surfskydd, bankskydd och mycket mer som gör att du kan hålla dig säker på nätet.
24 okt. 2022
Tävling

Tävlingsvillkor: Vinn en helt vanlig tygpåse

Tygpåsen är väl ändå den mest mångsidiga väskan? Den funkar för allt från laptopen till vardagshandlingen eller för en flaska bubbel på väg till festen. Vi diggar tygpåsar så mycket att vi designat en egen. Den tänker vi lotta ut till fem glada vinnare.
5 sep. 2022
Tävling

Tävlingsvillkor: Vinn två biljetter till musikfestivalen Big Slap i Malmö

Vill du se Justin Bieber, Black Eyed Peas, Martin Garrix, Wizkid och många fler musikakter live i sommar? Bredband2 är huvudpartner till evenemanget som äger rum i Malmö den 5-6 augusti. Vi laddar upp för festen genom att lotta ut två Big Slap-biljetter till tio lyckliga vinnare.
20 juni 2022
Tävling

Tävlingsvillkor: Vinn Big Slap-upplevelse med VIP-biljetter, backstage-tour, hotellnatt och festivalkit

Den 5-6 augusti 2022 är det dags för Big Slap i Malmö. Som huvudpartner till evenemanget vill vi såklart fira! Det gör vi genom att tävla ut två festivalupplevelser. Se tävlingsvillkoren och hur du tävlar här.
10 juni 2022
Tävling

Tävlingsvillkor: Vinn en helt vanlig goodiebag fylld med vardagslyx

Vi tycker att du förtjänar lite extra guldkant i tillvaron. Som tacos på en måndag. Eller när någon annan erbjuder sig att ta disken. Därför lottar vi ut två helt vanliga goodiebags fullproppade med vardagslyx i en tävling på vår Instagram.
27 apr. 2022
Tävling

Tävlingsvillkor: Vinn presentkort från Live it!

Vi har kokat ihop något riktigt spännande på vår Instagram! Nu tävlar vi ut två presentkort från Live it till ett värde av 1000 kronor vardera. I det här inlägget hittar du tävlingsvillkoren och hur du går tillväga för att få chansen att kamma hem priset.
9 juni 2021
Tävling

Tävlingsvillkor Bredband2:s julklapp

Vill du vinna den perfekta julklappen till dig och en vän? Då borde du spana in det här inlägget! Nu tävlar vi ut en Google Home Mini, Karl Emil Nikkas bok "Bli säker!" och oförskämt snygg Bredband2-merch.
29 nov. 2020
Gott och blandat

Tävlingsvillkor DreamHack Masters

Vill du tävla om biljetter till DreamHack Masters i Malmö 4-6 oktober? Då bör du ta del av våra tävlingsvillkor!
9 sep. 2019