Om Bredband2

Hej,

Vad kul att just Du vill veta mer om oss på Bredband2. Här berättar vi i korta drag om hur det hela tog sin början och var vi befinner oss idag. Tveka inte att ta kontakt med oss om du har frågor och funderingar kring vilka tjänster vi erbjuder för privatpersoner och företag.

Allting började 1989 i ett litet kontor i Umeå. Några år senare tog företaget sin nuvarande form och vi hade stora framtidsplaner. Vi ville fokusera på framtidens teknologi – fiberoptik! Med ett av nordens snabbaste stamnät och med en organisation med teknisk spetskompetens utvecklade vi personliga och flexibla kommunikationstjänster för både privat- och företagskunder.

Tidigt under resans gång insåg vi något väldigt viktigt som kom att forma hur vi som organisation tänker och agerar i allt vi gör. Nämligen att ta fokus på dig som kund och lyssna, en konstart som inte alltid är lätt att utöva.

Många snackar. Vi lyssnar.
Det kom att bli vårt motto och det vi alltid strävar efter att uppnå och bli bättre på  – varför?

Vi brinner för att utmana omvärlden med snabb, pålitlig och trygg kommunikation, men för att vi ska kunna göra det måste vi spetsa våra öron och lyssna på dig som kund. Gör vi det kan vi röra oss snabbare och anpassa våra tjänster efter dina behov. Därför har vi byggt vår organisation runt en snabb, personlig och flexibel service och vårt engagemang särskiljer oss från andra aktörer på marknaden.

Vägen från vårt lilla kontor i Umeå har varit lång och stundtals snårig, men vi har lärt oss oerhört mycket. Under resans gång har vi öppnat vårt huvudkontor i Stockholm och två ytterligare i Malmö. År 2012 tog vi ett nytt stort steg då vi byggde vårt moderna datacenter Marinen i Malmö med en yta på 1300 m2. Idag är vi en av Sveriges ledande leverantörer av fiber med ett av marknadens största utbud och ca 230 000 bredbandskunder. Det har vi våra öron att tacka för.

Välkommen!


Bredband2 erbjuder användarvänliga kommunikationstjänster som Internet, telefoni, datacenter och mobilt bredband till privat- och företagskunder. Bolaget fokuserar på framtidens teknologi och är Sveriges tredje största leverantör av internetaccess baserat på optisk fiberteknik med ca 230 000 bredbandskunder. Vår snabbhet och goda lyssnarförmåga leder till kundnära relationer där rätt anpassade kommunikationslösningar ger en tryggare vardag.

Bredband2 i Skandinavien AB (publ) grundades 1989 och har cirka femtusen aktieägare. Aktien handlas på Nasdaq OMX Stockholm, First North under kortnamnet BRE2. Certified adviser är Remium.

Organisationsnummer: 556424-8747
Styrelseordförande: Anders Lövgren
Verkställande direktör: Daniel Krook
Revisor: Ernst & Young, med auktoriserade revisorn Stefan Lindahl som ansvarig

Kontaktuppgifter:

Postadress:
Bredband2 AB
Box 557
201 25 Malmö

E-post: helpdesk@bredband2.se
Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

Välj din webmail