Säkerhetspaket

Helt vanligt surfande. På ett tryggt och säkert sätt.

  • Enkelt att komma igång
  • Skyddar upp till sju enheter utan att störa
  • Prisbelönt cybersäkerhet från Norden

Just nu: Halva priset på säkerhetspaket med VPN

(Gäller endast under juni månad)

Säkerhetspaket foto

Ett heltäckande säkerhetspaket för dina behov

piktogram på antivirussköld

Antivirusprogram

Skydda dig mot virus, trojaner, ransomware, annonsprogram, nyckelloggare, spionprogram och andra skadeprogram.

Piktogram på muspekare som pekar på popup med varukorg

Surf- och bankskydd

Shoppa, surfa och gör bankärenden säkert på nätet. Sätt stopp för skadliga och farliga webbsidor och säkerställ din säkerhet och sekretess.

piktogram på speldator

Spelläge

Låt inget störa ditt spelande. Med spelläget påverkas inte din spel- och streamingupplevelse på Windows-datorer.

piktogram på vuxen som håller ett paraply över ett barn

Föräldrakontroll

Skapa en tryggare närvaro online för dina barn genom att blockera skadligt innehåll och ange gränser för skärmtid, appkontroll, innehållsblockering och Finder.

F-Secure Total
piktogram på krypterad dator med tunnlar

FREEDOME VPN

Kryptera din anslutning med en personlig VPN, ändra din virtuella plats och få ett extra lager av sekretess genom att dölja din riktiga IP-adress.

F-Secure Total
piktogram på säkerhetsvalv

ID PROTECTION

Med ID PROTECTION får du både ID-övervakning och lösenordshanterare där du kan skapa starka lösenord, lagra dem säkert och få åtkomst till dem från alla dina enheter. Dessutom får du ett övervakningsskydd för personuppgifter och e-post.

Prisbelönt antivirus!

Surfa säkert med hjälp av en riktig testvinnare.

Bredband2-F-secure-utmarkelser-1 Bredband2-F-secure-utmarkelser-2 Bredband2-F-secure-utmarkelser-3

Priser

NamnInfoInternet SecurityTotal
Skyddar flera enheterInstallera säkerhetspaketet på upp till sju enheter. Fungerar på datorn, mobiltelefonen och surfplattan.
AntivirusSkydda dig mot virus, trojaner, ransomware, annons­program, nyckel­loggare, spion­program och andra skade­program.
Surf­skyddUtforska internet på ett säkert sätt. Surfskyddet sätter stopp för skadliga och farliga webb­sidor och säker­ställer din säkerhet och sekretess.
Ransomware­skyddSkydda dig mot den ökade mängden ransomware, eller utpressningsprogram som de också kallas.
Bank­skyddFå reda på om webb­platserna du besöker är säkra nog för bank­ärenden samtidigt som du skyddar dina pengar genom en säker anslutning.
Föräldra­kontrollSkapa en tryggare närvaro online för dina barn genom att blockera skadligt innehåll och ange gränser för skärm­tid.
SpellägeUnna dig en oavbruten spel- och streaming­upplevelse på Windows-datorer med kompromisslös prestanda.
Personlig VPNKryptera din anslutning, skydda din sekretess och dölj din riktiga IP-adress från webb­sidor du besöker med vår VPN.x
WiFi-skyddSkydda din internetanslutning när du använder offentliga WiFi-nätverk.x
Virtuell platsÄndra din virtuella plats och få ett extra lager av sekretess.x
Spårnings­skyddSkydda dig mot spårning i marknadsföringssyften.x
Kill switchFörhindra data­läckage till internet under till­fälliga VPN-avbrott. Till­gängligt på Windows, Mac och Android.x
Lösen­ordshanterareSkapa starka lösen­ord, lagra dem säkert och få åtkomst till dem från alla dina enheter.x
Autofyll för inloggning­suppgifterFyll automatiskt i sparade användar­namn och lösen­ord när du loggar in på online­tjänster för snabbare inloggning.x
Identitets­övervakning onlineMed dygnet-runt-över­vakning av läckor blir du snabbt uppmärksammad på om dina person­uppgifter skulle förekomma i data­läckor.x
Hjälp vid identitets­stöldFå råd och hjälp av experter om du råkar ut för identitets­stöld eller om dina personupp­gifter har läckt ut på nätet.x
Intrångs­varningarMed denna funktion aktiverad på din Android- eller iOS-enhet meddelas du när en populär tjänst har hackats. På så sätt kan du förhindra att ditt eget konto utsätts.x
My F‑Secure-kontoFörnya eller hantera ditt skydd från en användar­vänlig hanterings­tjänst.
0

Om F-Secure

Prisbelönt cybersäkerhet från Norden sedan 1988. F-Secure är ett finskt IT-säkerhetsföretag som gång på gång lyckats utmärka sig som testvinnare inom flera kategorier för antivirus och säkerhetspaket.

f-secure Logo

VAD SÄGER EXPERTEN?

“Idag finns det många säkerhetshot som kan drabba en.”

Om det är någon som har koll på cybersäkerhet så är det Mikael Herrala, försäljningsansvarig för Sveriges konsumentprodukter på F-Secure. Vi bad honom svara på några frågor rörande säkerhetspaketen F-Secure Internet Security och F-Secure Total.

Varför behöver jag ett säkerhetspaket?

– Idag finns det många säkerhetshot som kan drabba en. Allt från virus och trojaner till ransomware och skadliga webbsidor är något som internetanvändare idag behöver skydda sig mot.

Vad ska jag tänka på i valet av säkerhetspaket?

– Det är viktigt att se till ditt eget behov och internetanvändande. Är det ett bra grundskydd du behöver för vanligt surfande kommer du långt med F-Secure Internet Security. Om du är särskilt mån om att skydda din integritet och identitet då är det F-Secure Total som gäller för dig.

Varför ska jag välja ett säkerhetspaket från F-Secure?

– Genom att välja cybersäkerhet från Norden får du en produkt som är mån om din integritet, följer EU:s integritetslagar och som är baserad utanför övervakningsallianser. Dessutom är våra säkerhetspaket belönade med oberoende utmärkelser världen över som ger användaren skydd på högsta nivå.

Foto på Mikael Herrala

Vanliga frågor & svar


Idag är det få som skyddar sig. Det vill vi ändra på.

Lika självklart som att du spänner på dig säkerhetsbältet i bilen bör det vara att ha ett antivirusprogram på din dator. Prova något av våra säkerhetspaket från F-Secure och surfa säkrare på internet.