Nya inlägg

Övrigt

Tävlingsvillkor: Vinn ett fan-kit inför fotbolls-VM!

Nu tävlar vi ut ett fan-kit bestående av en svensk bucket hat, flagga, band, godis och en kod för en gratis hyrfilm på Viaplay för att peppa inför fotbolls-VM som startar den 20 juli, 2023!
30 juni 2023
Valet av bredbandsleverantör
Tips & TrixGott och blandat

Så väljer du rätt bredbandsleverantör

Valet av bredbandsleverantör är viktigt för att få en stabil och trygg internetuppkoppling. Men det kan vara svårt att veta vad du bör kika efter hos en leverantör. I denna artikel får du tips och råd som gör ditt val enklare!
29 maj 2023
Säkerhet

IT-säkerhetsspecialistens tre säkerhets- och integritetstips för din webbläsare

Vi bad IT-säkerhetsspecialisten Karl Emil Nikka om tre säkerhets- och integritetstips som alla borde använda. Sagt och gjort – här kommer webbläsartipsen du inte vill vara utan. Take it away Nikka!
25 maj 2023
Gott och blandat

Så fungerar korttidsabonnemang för fritidshus

Vad är ett korttidsabonnemang för bredband? I denna artikel får du svaret! Med Bredband2:s korttidsabonnemang för fritidshus och sommarstugor får du en billig och flexibel internettjänst.
19 apr. 2023
8-tips-for-snabbare-wifi
Tips & Trix

8 tips för ett snabbare WiFi

Läs våra åtta tips på hur du gör ditt WiFi snabbare och får ett stabilare trådlöst nätverk. Dessutom lär du dig vad du ska göra om ditt WiFi strular eller inte fungerar som det ska.
12 apr. 2023
Unga kvinnor och tech omslagsfoto
Gott och blandat

Varför är det så få kvinnor inom IT- och techbranschen?

Att IT/tech är mansdominerat råder det inga tvivel om. Men varför ser det egentligen ut så? Och vad innebär det för samhällets teknologiska utveckling? I denna artikel sammanfattar vi några av svaren från rapporten Unga kvinnor och Tech 2023.
14 mars 20233 minuters läsning
Alla inlägg

Letar du efter något?

Skriv in det du letar efter i sökrutan här nedanför