Nya inlägg

Mobilt

Så tecknar du nytt bredband

Behöver du teckna ett nytt bredband? Kanske ska du flytta och behöver teckna bredband via en ny leverantör. Men hur ska du gå tillväga rent praktiskt? Här kommer en enkel guide för hur du tecknar ditt nya bredband. Utan krångel och utan att du behöver ha några speciella tekniska kunskaper.
23 jan. 2024
Säkerhet

Världens 30 sämsta lösenord

Varje år släpps en lista över de mest läckta lösenorden under det gångna året. Lösenord du inte vill att du eller dina nära ska använda. För att öka säkerheten på nätet arbetar vi aktivt med att upplysa och tipsa om det senaste inom digital säkerhet. Därför undrar vi, finns ditt lösenord med på listan? I så fall är det dags att byta!
9 jan. 2024
omslagsbild: tävlingsvillkor Facebook
Tävling

Tävlingsvillkor Facebook: Vinn ett par trådlösa hörlurar från Sony!

Tävlingsvillkor Facebook: Vinn ett par trådlösa hörlurar från Sony! Hitta rätt julgransslinga till granen på vår Facebook så har du chans att vinna ett par trådlösa brusreducerande hörlurar från Sony i svart.
8 dec. 2023
Omslagsbild: Tävlingsvillkor Instagram
Tävling

Tävlingsvillkor Instagram: Vinn en Apple Watch SE (GPS)

Tävlingsvillkor Instagram: Vinn en Apple Watch SE (GPS). Hitta rätt julgransslinga till granen på vår Instagram så har du chans att vinna en Apple Watch SE!
8 dec. 2023
Mobilt

Vad är mobilt bredband och hur väljer jag rätt?

Vi reder ut de vanligaste funderingarna kring ämnet och listar all information du behöver för att välja rätt. Det finns nämligen en hel del att tänka på innan du bestämmer dig för att köpa mobilt bredband. Exempelvis vad mobilt bredband egentligen är och hur det funkar.
4 dec. 2023
Säkerhet

Så handlar du säkrare på internet

9 av 10 svenskar handlar på internet. Är du en av dem? I denna artikel får du ta del av 5 tips om hur du handlar säkrare på nätet.
9 nov. 2023
Alla inlägg

Letar du efter något?

Skriv in det du letar efter i sökrutan här nedanför