Bredband2 Blogg

Tips & Trix från oss på Bredband2

Avsnitt 13: Skydda företagets sociala medier

Publicerat: 19 april, 2019
Illustration av Tess och Karl Emil Nikka som omslag till podcasten Bli Säker

Natten mot måndag kapades Socialdemokraternas officiella Twitterkonto. Bland annat publicerades inlägg om att partiet skulle avskaffa det svenska flygvapnet och att partiledaren skulle avgå. Med anledning av denna incident dedikerar vi veckans avsnitt av Bli Säker-podden till hur du som lyssnare skyddar såväl dina privata som företagets sociala medier.

Läs hela inlägget

Avsnitt 12: Falska telefonnummer och bluffsamtal

Publicerat: 12 april, 2019
Illustration av Tess och Karl Emil Nikka som omslag till podcasten Bli Säker

Har du någon gång blivit uppringd av en person som säger sig arbeta för en bank och telefonnumret överensstämmer med bankens? Hör och häpna – bara för att det är bankens nummer som visas är det inte säkert att det är en banktjänsteman på andra sidan linjen. Men hur kommer det sig och vad bör du tänka på när du får ett bluffsamtal? Lyssna på veckans avsnitt av Bli säker-podden. 

Läs hela inlägget

Vi lyssnade – och sen då?

Publicerat: 8 april, 2019
Bild på Michelle, medarbetare på Bredband2

En vloggande VD, lyhörda medarbetare och en rekryteringsprocess utöver det vanliga. Ta del av vår miniserie ”Vi lyssnade – och sen då?” och få en inblick i hur lyssnandet genomsyrar vardagen på Bredband2.

Läs hela inlägget

6 appar som bidrar till ett hållbart samhälle

Publicerat: 4 april, 2019
Illustration av surfplatta och mobiltelefon samt en hållbarhetssymbol.

Mobiltelefonen är onekligen en betydelsefull kamrat i din vardag. Inte nog med det kan den på ett enkelt sätt hjälpa dig att bidra till ett mer hållbart samhälle. Vi har tagit fram en lista på några fantastiska hållbarhetsappar för alla – som dessutom är helt gratis.

Läs hela inlägget

Välj din webmail