Nya inlägg

Tävling

Skapa en AI-Bild på temat ”En helt vanlig sommardag” och vinn en goodiebag för stranden.

Var med i vår Sommar-AI tävling! Skapa en AI bild på temat "En Helt Vanlig Sommardag" och ha chansen att vinna en goodiebag för stranden från Bredband2.
12 juni 2024
ID-kapning illustration
Säkerhet

Undvik ID-kapningar med fyra enkla åtgärder

Har någon du känner fått sin identitet stulen på nätet? I denna artikel får du fyra konkreta tips på hur du skyddar dig själv mot ID-kapningar på nätet. Läs mer här!
3 juni 2024
Upptech Framtiden

Möt vinnarna av Upptech Framtiden-stipendiet 2024

Under våren har Bredband2 drivit kampanjen Upptech Framtiden, där tre stipendier har delats ut. Nu har tre stipendiater korats!
29 maj 2024
TävlingGaming

Tävlingsvillkor Instagram: Dreamhack Summer

Tävlingen äger rum på vår Instagram och avslutas den 16 Maj. För att ha chansen att vinna behöver du göra följande:  Gilla tävlingsinlägget Följ Bredband2 på Instagram Tagga den personen du vill ta med till Dreamhack Svara rätt på frågan: "Vad heter den gråa vargen Geralts adopterade dotter?”
8 maj 2024
Tips & Trix

Felsökningsguide vid dålig uppkoppling

När nätverket börjar strula börjar det bubbla i kroppen av irritation och vilja att dra ut sitt hår. Men ta det lugnt! Många gånger är det något som du hyfsat snabbt kan lösa själv. Gamingproffset och techinfluencern WGranaten har samlat sina bästa tips på hur du kan optimera ditt nätverk!
29 apr. 2024
Upptech Framtiden

Hur är det att vara kvinna i techbranschen?

I samband med rapporten Unga Kvinnor och Tech och vårt stipendium Upptech Framtiden vill vi ta tillfället i akt och belysa en av våra fantastiska kvinnor inom tech, och höra hennes perspektiv om hur det är att vara kvinna i en bransch som till största delen består av män.
27 mars 2024
Alla inlägg

Letar du efter något?

Skriv in det du letar efter i sökrutan här nedanför