Mobilt bredband

Surfa utan bindningstid

En smidig lösning för hela familjen

Från 149 kr/månad!

Mobilt Bredband

Varför ska du välja mobilt bredband från Bredband2?

Har ni medlemmar i familjen som vill kunna spela spel och titta på film, men som är lite för unga för ett eget mobilabonnemang? Vill du slippa låna ut mobiltelefonen till barnen med risk för att den går sönder eller att det rings oönskade samtal? Då är mobilt bredband lösningen.

Med vårt mobila bredband får du en snabb, smidig uppkoppling utan bindningstid och slipper teckna dyra telefonabonnemang för att få tillgång till internet. Vårt flexibla SIM-kort fungerar för mobiltelefon, surfplatta, router och USB-modem.

Täckningsgaranti

Vi erbjuder täckningsgaranti för din trygghet. Beställer du vårt mobila bredband och det visar sig att du inte har täckning där du bor har du rätt att inom en månad returnera SIM-kortet och avsluta din tjänst*. Här kan du se en täckningskarta över de områden som det mobila nätverket täcker.

Vi erbjuder

  • Premium 50 GB
  • Stor 20 GB
  • Mellan 10 GB

*1 månad räknas från och med begärt startdatum för tjänsten. Du är alltid välkommen att kontakta vår kundtjänst om du behöver hjälp med hur du går tillväga för att utnyttja täckningsgarantin.

Privat-mobilt-bredband

bredband-sa-gar-det-till

Så går beställningen till

  1. Du beställer vårt mobila bredband via vår hemsida eller genom att kontakta vår kundtjänst på 0770-811 000.
  2. Efter att du lagt din beställning skickas SIM-kortet hem till dig.
  3. Nu är det bara att stoppa in kortet i din surfplattas SIM-kortsport och börja surfa. Observera att du bör kontrollera hur stor din surfplattas SIM-kortsport är innan du bryter loss SIM-kortet från korthållaren så att du inte bryter ut SIM-kortet i en för liten storlek.