Mobilt bredband

Beställ mobilt bredband

Surfa fritt var du än befinner dig!

Från 139 kr/månad!

Mobilt Bredband

Varför ska du välja mobilt bredband från Bredband2?

Behöver du kunna surfa när du reser i jobbet, är på semester, bor i din sommarstuga eller vill du kanske komplettera din nuvarande uppkoppling? Då är vårt mobila bredband något för dig! Du kan använda vårt mobila bredband med ett SIM-kort i din surfplatta.

Vi använder samma nät som mobiltelefoner och erbjuder hastigheter upp till 32 Mbit/s och tre olika valmöjligheter för datamängd. Här kan du se en täckningskarta över de områden som det mobila nätverket täcker. Vårt mobila bredband går endast att nyttja i Sverige och är spärrat för utlandsbruk.

Täckningsgaranti

Som kund hos oss erbjuder vi en täckningsgaranti. Det innebär att om du skulle beställa vårt mobila bredband och det visar sig att du inte har täckning där du bor så har du rätt att inom 1 månad returnera usb-modemet eller SIM-kortet och avsluta din tjänst*.

Vi erbjuder

  • Premium 20 GB
  • Stor 10 GB
  • Mellan 2 GB

Alla tjänster har samma höga hastighet (32 Mbit/s) men med olika datamängd.

*1 månad räknas från och med begärt startdatum för tjänsten. Du är alltid välkommen att kontakta vår kundtjänst om du behöver hjälp med hur du går tillväga för att utnyttja täckningsgarantin.

Privat-mobilt-bredband

bredband-sa-gar-det-till

Så går beställningen till

  1. Du beställer vårt mobila bredband via vår hemsida eller genom att kontakta vår kundtjänst på 0770-811 000.
  2. Efter att du lagt din beställning skickas SIM-kortet hem till dig.
  3. Nu är det bara att stoppa in kortet i din surfplattas SIM-kortsport och börja surfa. Observera att du bör kontrollera hur stor din surfplattas SIM-kortsport är innan du bryter loss SIM-kortet från korthållaren så att du inte bryter ut SIM-kortet i en för liten storlek.