Telefoni

Beställ telefoni direkt

En beställning går på två minuter!

Telefoni-logotyp

Varför ska du välja telefoni från Bredband2?

Svaret på den frågan är enkel – du får en pålitlig telefonitjänst, med samma fördelar som med vanlig telefoni men till ett mycket bättre pris. Hur då? Med vår telefoni använder du din befintliga fiberanslutning och slipper på så vis dyra, fasta nätavgifter.

Om du vill behålla ditt nuvarande nummer eller beställa ett nytt från oss bestämmer du helt själv. Du får även tillgång till gratis röstbrevlåda och hemligt nummer.

Dessutom är vår kundtjänst är öppen varje dag, året runt, för att lyssna på dig och hjälpa dig med alla dina ärenden. På Bredband2 sätter vi stort värde i att lyssna på dig som kund och tillgodose dina behov.

Vad behöver jag för att använda tjänsten?

Det enda du behöver är en fungerande bredbandstjänst, en telefonidosa och en telefon. Om du inte redan äger en telefonidosa går det att beställa en från oss i samband med att du lägger din beställning för telefonitjänsten. Du kan själv välja om du vill behålla din nuvarande bredbandstjänst eller beställa en ny från oss.

IP-Telefoni

bredband-sa-gar-det-till

Så går beställningen till

  1. Du beställer vår telefonitjänst via vår hemsida eller genom att kontakta vår kundtjänst på 0770-811 000.
  2. Efter att du genomfört din beställning får du en bekräftelse av oss via den e-postadress som du registrerade vid din beställning.
  3. Inom två veckor får du din telefonidosa skickad till dig och tjänsten är klar att användas. Observera att om du har valt att behålla ditt nuvarande nummer kan det dröja lite längre innan din telefonitjänst fungerar beroende på när din gamla operatör släpper ditt nummer.

I samband med din beställning skickar vi självklart hem en installationsguide!