Bredband2 inför fria samtal, SMS och MMS till Turkiet och Syrien

Publicerat: 13 februari 2023

Internetleverantören Bredband2 inför kostnadsfria samtal, SMS och MMS till Turkiet och Syrien med anledning av jordbävningskatastrofen.

Bredband2 inför kostnadsfria samtal, SMS och MMS till Turkiet och Syrien för samtliga telefonitjänster som företaget tillhandahåller.

“När något sådant här händer vill vi kunna bidra med det vi kan. Då är en snabb lösning att ta bort kostnaden för samtal och sms, för att på så sätt underlätta för våra kunder att kontakta vänner och anhöriga i de katastrofdrabbade områdena”, säger Daniel Krook, VD på Bredband2.

Den kostnadsfria perioden pågår från och med den 13 februari till 31 mars. Under den tiden kan personer i Sverige med fast- eller mobiltelefoni via Bredband2 ringa och smsa obegränsat utan kostnad till personer i Turkiet och Syrien.

Bredband2 har vid tidigare tillfällen temporärt tagit bort samtals- och smskostnader till länder i kris eller krig. Senast till Ukraina under våren 2022. Daniel Krook berättar:

“Grundbulten i vår verksamhet är att säkerställa en stabil och smidig kommunikation via olika medel och tjänster. Därför blir det extra viktigt att vi kan vara med och bidra till just det när det behövs som allra mest. Även om kostnadsfria samtal bara gör en liten skillnad i det stora hela, vill vi tro att om fler aktörer är villiga att bidra med det de kan, så kan det få en märkbart större effekt.”

Vill du veta mer?
Daniel Krook, VD Bredband2
+46706995660
Daniel.krook@bredband2.se

Ladda ned pressmeddelande på knappen nedan.

Ladda ned pressmeddelande

Om Bredband2
Bredband2 är Sveriges tredje största fiberleverantör med en halv miljon kunder och är en etablerad leverantör av så väl data- och telekommunikation som säkerhetslösningar till företag och privatpersoner. Bredband2 i Skandinavien AB (publ) grundades 1989 och har cirka 9 000 aktieägare med notering på Nasdaq First North Growth Market.

Läs mer om oss på bredband2.com.