Nu kan du få bredband i flingpaketet

Publicerat: 26 september 2022

Ladda ned pressmeddelande på knappen nedan:

Ladda ned pressmeddelande

- Att som första bredbandsbolag i världen ta sig in i dagligvaruhandeln är att på riktigt göra internet till den basvara det är – självklar och oumbärlig på samma gång. ”Bredbandsabonnemanget är det digitala livets mellanmjölk”, säger Sofia Topphem Jupiter, varumärkesansvarig på Bredband2. ”Nåt som bara ska finnas där utan krusiduller. Nu tar vi det steget fullt ut.”  

Fiberflingor med fiberuppkoppling i paketet. Med den osannolika kombinationen nådde Bredband2 som första bredbandsbolag i världen hela vägen till dagligvaruhandeln.  

- Vi tycker att matbutiker passar perfekt för att sälja något så fantastiskt vanligt som internet. Samtidigt ville vi göra varumärket till något fysiskt, något du faktiskt kan ta på. Då blev fiber plus fiber en bra ekvation, säger Sofia Topphem Jupiter, varumärkesansvarig på Bredband2.  

År 2020 hade hela 98 procent av de svenska hushållen tillgång till internet. Bredband2 tycker det är dags att sluta behandla internet som en grandios framtidsvision eller en farlig mörk gränd att varna ungarna för – och i stället göra den digitala vardagen självklar, trygg och smidig för alla. 

- Vi gör detta för att visa fram det nödvändiga och det självklara i ett. De flesta av oss gör inte särskilt avancerade saker med vår uppkoppling, men använder den jämt och får panik om den slutar funka, säger Sofia Topphem Jupiter. Därför utlovar vi helt vanligt internet. Stabilt, tryggt, och självklart, så du kan läsa din morgontidning över en skål flingor i lugn och ro.

Vill du veta mer?

Sofia Topphem Jupiter +46 (0) 720 72 34 35