Delårsrapport januari - juni 2020

Publicerat: 28 juli 2020

Bredband2 har släppt delårsrapporten för januari – juni 2020.

Ladda ner delårsrapport januari - juni 2020

Kort om Bredband2: 

“Vi drivs av en passion att bli det bästa och mest uppskattade företaget i vår bransch” Bredband2 är en etablerad leverantör av datakommunikation och säkerhetslösningar. Med ett av Sveriges största nät levererar vi stabil fiberuppkoppling till en kvarts miljon kunder i hela landet. Vi erbjuder pålitliga och snabba tjänster till både företag och privatpersoner, med ett engagemang som särskiljer oss från andra aktörer på marknaden. Välkommen till leverantören som lyssnar.

Bredband2 i Skandinavien AB (publ) grundades 1989 och har cirka 5 000 aktieägare med notering på Nasdaq First North Growth Market. Certified adviser är Redeye.