Bredband2 vann upphandling till Region Västerbotten

Publicerat: 2 november 2015

Regionförbundet i Västerbottens län har, i samarbete med IT Norrbotten och Umeå kommun Upphandlingsbyrå, upphandlat Internet högkapacitetstjänster för kommuner och landsting i Norr- och Västerbotten.

"I konkurrens med många aktörer på marknaden har vi vunnit denna upphandling, vilket återigen visar vår styrka inom Internet via fiber. Vi fortsätter vårt framgångsrika arbete med att skapa långsiktiga affärsrelationer med allt större företag och organisationer inom både privat och offentlig sektor.”, säger Daniel Krook, VD Bredband2.

För ytterligare information: Daniel Krook, Verkställande Direktör, Bredband2 i Skandinavien AB (publ),
+46 (0) 70 699 56 60

Kort om Bredband2:”Vi utmanar omvärlden i snabb, pålitlig och trygg kommunikation.”


Bredband2 erbjuder användarvänliga kommunikationstjänster som Internet, telefoni, datacenter och mobilt bredband till privat- och företagskunder. Bolaget fokuserar på framtidens teknologi och är en av Sveriges största leverantörer av internetaccess baserat på optisk fiberteknik med c:a 145 000 bredbandskunder. Genom snabbhet och god lyssnarförmåga skapar vi kundnära relationer, där rätt anpassade kommunikationslösningar ger en tryggare vardag.

Bredband2 i Skandinavien AB (publ) grundades 1989 och har cirka fyratusen aktieägare med notering på Nasdaq OMX Stockholm, First North.

Ladda ner: 

PR - Bredband2 vann upphandling till Region Västerbotten (PDF)