Evidensia förlänger med Bredband2

Publicerat: 23 september 2019

Ladda ned detta pressmeddelandet

Bredband2 har under många år levererat infrastrukturen till Evidensia på orter runt om i Sverige. I nuläget har vi kopplat upp 59 platser och vi följer Evidensias fortsatta expansion genom att teckna ett nytt avtal. Det nya avtalet är på 48 månader till ett ordervärde av c:a 8 Mkr.

Bredband2 levererar sin mest avancerade tjänst ”Fiber Business” med VPN-anslutningar baserade på fiber upp till 1 Gbit/s med redundans på samtliga platser.

”Vi är mycket nöjda med Bredband2 för den snabbhet som finns i dialogen och samarbetet, vilket är kritiskt för oss. Tjänsterna håller hög kvalitet och vi ser att det går att växa tillsammans inom alla för oss nödvändiga behov framöver. ”, säger Gregor Ålund, IT-chef på Evidensia.

”Det är ett bra betyg för Bredband2 när våra kunder visar förtroende att växa med oss och förlänga relationen under många år framåt. Vi har haft ett nära samarbete under lång tid och uppskattar verkligen den positiva dialogen. ”, säger Daniel Krook, VD på Bredband2. Evidensia Djursjukvård erbjuder trygg och personlig vård för hundar, katter, exotiska djur och hästar. På lokala djurkliniker och specialiserade djursjukhus i hela Sverige får viktiga familjemedlemmar hjälp med förebyggande friskvård, primärvård, akutvård, avancerad kirurgi och rehabilitering. Evidensia tar emot över 500 000 patientbesök per år.

 

För ytterligare information:
Daniel Krook, Verkställande Direktör, Bredband2 i Skandinavien AB (publ),
+46 (0) 70 699 56 60

Kort om Bredband2:
”Vi drivs av en passion att bli det bästa och mest uppskattade företaget i vår bransch” Bredband2 är en etablerad leverantör av datakommunikation och säkerhetslösningar. Med ett av Sveriges största nät levererar vi stabil fiberuppkoppling till en kvarts miljon kunder i hela landet. Vi erbjuder pålitliga och snabba tjänster till både företag och privatpersoner, med ett engagemang som särskiljer oss från andra aktörer på marknaden. Välkommen till leverantören som lyssnar.

Bredband2 i Skandinavien AB (publ) grundades 1989 och har cirka 5000 aktieägare. Bolaget (BRE2) är listat på Nasdaq First North Growth Market med Redeye AB som Certified Adviser: Certifiedadviser@redeye.se,
+46(0)8 121 576 90.

Denna information lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande 2019-09-23 kl 08.00.