Äntligen en leverantör som lyssnar

Välkommen till leverantören som sätter ditt företag i fokus. Vi erbjuder snabba, trygga och prisvärda tjänster utformade för att passa era behov.

"Den personliga kontakten och engagemanget man får från Bredband2 gör att man tydligt känner sig prioriterad, och inte som en i mängden. Det är viktigt för oss för att själva kunna hålla en hög servicenivå.”
– Daniel Scandurra, Ricoh Sverige AB

Vår story

Vår resa började i ett litet kontor i Umeå 1989. Redan då var det tydligt att Bredband2 hade en viktig plats att fylla på marknaden - fiberbranschen behövde utmanare som bidrog till en öppen marknad med valmöjlighet för konsumenterna. Ända sedan dess har vi haft kunderna i fokus när vi byggt organisationen kring snabb, personlig och flexibel service.

Idag är vi en av Sveriges ledande helhetsleverantörer inom tele- och datakommunikation. Vi har kontor och datacenter i både Stockholm och Malmö, med egen infrastruktur som sträcker sig över hela landet och mer därtill. Det är tack vare detta vi kan erbjuda Sveriges snabbaste bredband till över 225 000 kunder. Välkommen till en expert på fiber.

"Den personliga kontakten och engagemanget man får från Bredband2 gör att man tydligt känner sig prioriterad, och inte som en i mängden. Det är viktigt för oss för att själva kunna hålla en hög servicenivå.“
– Daniel Scandurra, Ricoh Sverige AB

En leverantör med stadig tillväxt

Bredband2 är en utmanare på marknaden som växer snabbare än de största konkurrenterna, med en stabil tillväxttakt på +20% YtY de senaste 10 åren. Det är för att vi är hungrigare och bryr oss mer om varenda kund. För oss är alla våra kunder storkunder.

Med Bredband2 får du

Reservplan för uppkopplingen

Redundans

Ett redundant nät säkrar din uppkoppling. Redundansen i vårt nät är byggd för att kunna erbjuda en upptid om 99,9999999%.

DDoS-skyddat nät

Vårt DDoS-skydd förebygger nertid och sätter krokben för de som vill er verksamhet illa.

Vi erbjuder skydd mot Ddos-attacker
Bredband2 - Ett tryggt val

AAA
Tryggt företag

Bredband2 är AAA-värderade sedan 2013 - en rating som endast 2% av Sveriges aktiebolag har. Det visar att vi är ett väletablerat, tryggt och framgångsrikt företag med nöjda kunder, bra leverantörer och duktig personal.

Redo att komma igång?

Hör av dig till oss så hjälper vi dig direkt.