En smidig och trygg digital vardag för alla

Vi har försett svenska folket med uppkoppling både hemma och på jobbet sedan 1989. Tack vare det vet vi vad våra kunder efterfrågar mest. Trygg och smidig fiber – inget tjafs, inga konstigheter. Bara helt vanligt internet.

Vår story

Vår resa började i ett litet kontor i Umeå 1989. Redan då var det tydligt att Bredband2 hade en viktig plats att fylla på marknaden - fiberbranschen behövde utmanare som bidrog till en öppen marknad med valmöjlighet för konsumenterna. Ända sedan dess har vi haft kunderna i fokus när vi byggt organisationen kring snabb, personlig och flexibel service.

Idag är vi en av Sveriges ledande helhetsleverantörer inom tele- och datakommunikation. Vi har kontor och datacenter i både Stockholm och Malmö, med egen infrastruktur som sträcker sig över hela landet och mer därtill. Det är tack vare detta vi kan erbjuda Sveriges snabbaste bredband till över 450 000 kunder. Välkommen till en expert på fiber.

Bild på tre personer som jobbar och samtalar ihop i en kontorsmiljö

För att kunna hålla den höga kvalitet vi har på våra molntjänster ställer vi självklart höga krav på våra partners. Bredband2 levererar stabila och bra uppkopplingar och är en lyhörd partner som det är enkelt att arbeta tillsammans med.”

– Daniel Scandurra, Ricoh Sverige AB

En leverantör med stadig tillväxt

Bredband2 är en utmanare på marknaden som växer snabbare än de största konkurrenterna, med en stabil tillväxttakt på +20% YtY de senaste 10 åren. Det är för att vi är hungrigare och bryr oss mer om varenda kund. För oss är alla våra kunder storkunder.

Om oss - Team

Med Bredband2 får du

Redundans

Ett redundant nät säkrar din uppkoppling. Redundansen i vårt nät är byggd för att kunna erbjuda en upptid om 99,9999999%.

DDoS-skyddat nät

Vårt DDoS-skydd förebygger nertid och sätter krokben för de som vill er verksamhet illa.

AAA – Tryggt företag

Bredband2 är AAA-värderade sedan 2013 - en rating som endast 2% av Sveriges aktiebolag har. Det visar att vi är ett väletablerat, tryggt och framgångsrikt företag med nöjda kunder, bra leverantörer och duktig personal.

Redo att komma igång?

Hör av dig till oss så hjälper vi dig direkt.