DDoS-skydd

Ett effektivt skydd mot överbelastningsattacker

Att attackera ditt företags hemsida har aldrig varit enklare

Därför är det viktigt att ni har ett bra skydd mot dessa attacker. Visste du att det endast kostar ca 1000 kr för en person att utföra en 24 timmar lång överbelastningsattack mot din webbplats eller tjänst? Attacker som dessa har blivit väldigt vanliga. Det finns dessutom fall där kriminella kräver pengar av företagen för att sluta med attackerna.

Enkelheten och den låga kostnaden för att utföra överbelastningsattacker gör att dem gärna används för att släcka ned konkurrenters hemsidor, straffa leverantörer, visa politiskt missnöje eller liknande. Detta är självklart ett stort problem för många verksamheter, för hur mycket kostar det ert företag om hemsidan inte fungerar under ett helt dygn?

Därför lanserar vi ett DDoS-skydd som förebygger nertid och sätter krokben för de som vill er verksamhet illa.

Skaffa DDoS-skydd från Bredband2 idag

Med vårt DDoS-skydd förblir ert företags internetbaserade tjänster åtkomliga med minimal påverkan om ni skulle utsättas för en överbelastningsattack. Tjänsten lämpar sig främst för företag inom SMB-segmentet.

 

Ladda ned produktblad

Hur fungerar det?

Vårt system analyserar var 1000:e paket på det definierade IP-nätet för att upptäcka trafikmönster som skiljer sig från det normala. Skadlig trafik från er internetanslutning filtreras automatiskt bort i vår molntjänst. På så sätt minimeras attackens effekt och den legitima trafiken kan passera så ostört som möjligt.

DDoS-skyddet lär känna er normala trafiksammansättning för att snabbt kunna upptäcka avvikelser. När en avvikelse hittats påbörjas en analys av trafiken för att avgöra om det är en pågående volymattack eller en naturligt ökad trafikström.

Skyddet uppdateras i realtid så att hot och attacker kan stoppas innan de hinner utvecklas. Attacktrafiken filtreras bort från nyttotrafiken innan den når företagets nät och när attacken gått över upphör filtreringen automatiskt.

Vad är en DDoS-attack?

En överbelastningsattack eller DDoS, Distributed Denial of Service-attack, används för att slå ut en tjänst eller webbplats. Genom att infektera ett flertal datorer med skadlig kod överöses servern med information tills den inte längre klarar av att hantera belastningen.

Kontakta en företagsrådgivare

Ring 0770 - 811 020 eller klicka på knappen och lämna ditt telefonnummer så ringer en rådgivare upp dig.

Välj din webmail

Kontakta en företagsrådgivare