Våra kunder

Vi vill inte vara den som går på dejt och bara pratar om oss själva och hur otroligt bra vi är. Därför har vi här fått våra kunder att göra det åt oss!

Det stabila nätet har inneburit att vi inte haft någon nedtid på väldigt länge och supporten vi fått vid frågeställningar eller under implementation gör att vi känner oss trygga i det fortsatta samarbetet. Vi kan gott rekommendera andra att söka sig till Bredband2 med sina utmaningar.

Citat Qliro

Eric Jageus Referenscase

Eric Jagaeus

Qliro

En betydande styrka från Bredband2 har varit deras projektledning där de tillsatte en mycket kompetent projektledare som kunde leda, koordinera och driva Bredband2:s resurser och underleverantörer, vilket mer eller mindre var ett heltidsjobb.

brita rosblad kundcase

Brita Molavi Rösblad

Nacka kommun

Som ett av Sveriges största utbildningsföretag kräver vi snabba, säkra och moderna kommunikationslösningar. Bredband2 har under många år kunnat förse oss med sådana lösningar på ett professionellt och prisvärt sätt. Deras säljare har alltid varit väldigt tillmötesgående, kunniga och snabba med att ge svar på alla de frågor man kan tänkas ha. Bredband2 har under årens gång alltid imponerat och utvecklats till mer av en samarbetspartner än en leverantör.

Jonas Angel/Thorengruppen

Jonas Angel

Thorengruppen

Vi ställer höga krav på tillgängligheten. Nätet är A och O för vår verksamhet, för så fort vi tappar nätkontakt tappar vi också intäkter. Utan en hög driftsäker tjänst kan vi inte utföra våra tjänster så som kontrollbesiktningar.

neslin opus

Neslin Ayhan

Opus Bilprovning

Vårt behov löstes snabbt och smidigt. Tjänsten kom igång som utlovat följt av bra service. Det bara fungerar utan konstigheter, precis så som vi vill ha det.

Nebojsa och David/Holy Greens

Nebojsa och David

Grundare Holy Greens


Därför väljer våra kunder Bredband2

Piktogram på bananklase

Helhet

Skaffa en heltäckande, trygg och stabil IT-miljö till ditt företag med Bredband2. Genom att samla dina IT-tjänster hos oss får du en tydlig överblick av dina tjänster och en enkel kontaktväg till supporten. På Bredband2 erbjuder vi skalbara lösningar inom allt från fiber till nätverk, säkerhet och telefoni.

Piktogram på symaskin

Skräddarsytt

Vi vet hur viktigt det är att vara flexibla i leveransen av tjänster, inte minst när det kommer till fiber och nätverk. Därför ser vi till att erbjuda skalbara och skräddarsydda lösningar för ditt företag, så att hela din verksamhet har en stadig och pålitlig uppkoppling, oavsett antal kontor, lager eller butiker. Och är det så att behoven mellan dina olika platser varierar – ja då löser vi det också!

Piktogram prislapp

Prisvärt

Att säkra ditt företags uppkoppling med stabila fiber-, nätverks- och säkerhetstjänster från Bredband2 är ett väldigt kostnadseffektivt sätt att spara pengar. Genom att minimera verksamhetens driftavbrott med hjälp av våra prisvärda IT-lösningar kan din verksamhet fokusera på det den gör bäst. Utan avbrott och till ett mycket bra pris.

Få reda på mer!

Hur kan vi hjälpa dig ta nästa steg inom fiber, nätverk, telefoni och säkerhet? En bra början är att klicka på knappen nedan och fylla i dina kontaktuppgifter.