Nu lanserar vi Bredband2 Bundis

Publicerat: 31 mars, 2018

Nu lanserar vi Bredband2 Bundis – en AI-bot med mycket personlighet. Till skillnad från övriga digitala assistenter på marknaden anpassas Bundis efter dina önskemål. Du väljer själv vilken dialekt, personlighet och smeknamn din Bundis ska ha, för att skapa en mer mänsklig kontakt med din digitala hjälpreda.

Hos Bredband2 är kundupplevelsen i fokus och vi är glada över att kunna presentera nästa steg i den digitala utvecklingen – ett hjälpmedel som använder Artificiell Intelligens för att skapa en mer personlig upplevelse för våra kunder. Bredband2 Bundis är appen som tillhandahåller en digital assistent med mer karaktär än de chattbotar som finns på marknaden idag. I appen väljer du själv vad du vill kalla assistenten, samt vilken dialekt den ska ha. Varje dialekt låser upp en specifik karaktär hos din digitala hjälpreda, vilket bland annat påverkar assistentens tonalitet och vokabulär.

På Bredband2 tycker vi att digitaliseringen är något positivt och vill få fler att trivas med tekniken. Vi verkar för ett trevligt digitalt klimat, där teknik ses som ett hjälpmedel snarare än ett hot. För oss är den mänskliga kontakten viktig och vi är stolta över att nu kunna presentera en lösning för en mer personlig digital assistent än vad som hittills erbjudits på marknaden. – Daniel Krook, VD.

Bredband2 Bundis svarar på frågor, ger rekommendationer och gör din digitala tillvaro enklare. Tjänsten är kompatibel med samtliga operativsystem och uppdateras kontinuerligt med nya dialekter och karaktärsdrag.

Välj din webmail