Unikt samarbete med #ensakidag och Joakim Jardenberg

Publicerat: 15 januari 2018

Kvalitativt och relevant innehåll är något som vi på Bredband2 hyser stor respekt för. Det är mycket som händer i världen idag och det blir svårare och svårare att hänga med. Man vill inte missa saker som är viktiga. Vi tror på att fokusera på det som kan göra vår omvärld bättre. En vision som vi delar med Joakim Jardenberg, hjärnan bakom #ensakidag.

Nyfikenheten är min starkaste drivkraft. Genom att varje morgon dela med mig av något som jag fångat upp i min omvärldsbevakning får jag så otroligt mycket tillbaka. Jag pratar för att lyssna. Lyssna på andras perspektiv, frågor, idéer - och få tillbaka tips på det där som jag missat. Vi tänker tillsammans, blir klokare, tryggare, spänstigare och letar möjligheter tillsammans – allt i förhoppningen att vi tillsammans kan bidra till att göra gott av den utveckling som digitaliseringen erbjuder oss, säger Joakim Jardenberg.

För att sprida denna vision ytterligare har vi på Bredband2 därför ingått ett samarbete med #ensakidag för att gemensamt med Joakim få fler människor att förstå vår digitala sfär, utmana gamla mönster och hitta nya, bättre vägar framåt. Detta kan vi endast göra tillsammans och genom att lära oss att lyssna bättre, något som Joakim också förespråkar.

Det är många saker som gör #ensakidag speciellt. Formatet, tonen och minst lika mycket Joakim själv. Vi vill genom detta unika samarbete utforska vart det kan ta vägen, säger Marko Rajkovic från Bredband2.

Om #ensakidag
Varje morgon, en sak som hände medan du sov. Något intressant från internet- och teknikvärlden i en kort kommentar. Vad handlar det om, varför är det viktigt och vad betyder det för dig. En video, rakt upp och ner, på ungefär fem minuter. Varje vardag runt kl 08:00. Finns på Bredband2:s olika kanaler på Youtube, Facebook, Linkedin och som podcast på Joakims egen kanal.