Bredband2 stärker säljorganisationen av telefoniväxlar.

Publicerat: 4 april 2017

Bredband2 har nyligen lanserat en ny telefoniplattform och har i samband med det stärkt säljorganisationen med c:a 10 personer. Det öppnades upp en bra möjlighet att rekrytera rätt kompetens i samband med att Phonera som ägs av Comhem valde att lägga ner delar av verksamheten som har fokus på telefoniförsäljning till företagsmarknaden.

Detta kommer spara mycket tid för oss att snabbare kunna börja vinna marknadsandelar inom detta segment.

”Vi är glada att några av de bästa inom telefoniförsäljningen från Comhem/Phonera väljer att börja på Bredband2 och de kommer göra en stor skillnad i vår telefonisatsning.”,
säger Daniel Krook, VD på Bredband2.

För ytterligare information: Daniel Krook, Verkställande Direktör, Bredband2 i Skandinavien AB (publ), +46 (0) 70 699 56 60

Ladda ner pressmeddelandet

Kort om Bredband2:

”Vi utmanar omvärlden i snabb, pålitlig och trygg kommunikation.”

Bredband2 erbjuder användarvänliga kommunikationstjänster som Internet, telefoni, datacenter och mobilt bredband till privat- och företagskunder. Bolaget fokuserar på framtidens teknologi och är en av Sveriges största leverantörer av internetaccess baserat på optisk fiberteknik med över 200 000 bredbandskunder. Genom snabbhet och god lyssnarförmåga skapar vi kundnära relationer, där rätt anpassade kommunikationslösningar ger en tryggare vardag.

Bredband2 i Skandinavien AB (publ) grundades 1989 och har c:a 5000 aktieägare med notering på Nasdaq OMX Stockholm, First North. Certified adviser är Remium Nordic AB.

Denna information är sådan information som bolaget är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning och lagen om värdepappersmarknaden. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande 2017-04-04 kl 08:00.