Gick du på vårt aprilskämt?

Publicerat: 3 april 2017

Den första april gick vi ut med att vi skulle lansera en ny exklusiv tjänst Senior Rådgivare Deluxe till våra kunder. En personlig rådgivare som är tillgänglig dygnet runt och hjälper dig med allt ifrån tekniska problem till att bli proffs på CS-GO. **Hade du tänkt att beställa tjänsten? Då var du inte ensam om att gå på vårt aprilskämt! **

Bredband2 arbetar aktivt och långsiktigt för att bli ledande i kundupplevelse på marknaden och letar ständigt efter nya sätt att förbättra kundupplevelsen. Tjänsten finns ännu inte på riktigt, men vi vet ju inte hur framtidens kundservice ser ut och drömmar kan ju alltid bli verklighet - eller hur?

Vi hade behövt anställa nästan lika många tekniker som vi har kunder idag, vilket hade motsvarat nästan 200 000 tekniker - dygnet runt. Men visst hade det varit smidigt att ha en Bredband2-tekniker tillgänglig dygnet runt? Tills dess hjälper vi dig gärna på alla sätt vi kan, även om inte CS-GO och Pokemon står på den listan.

https://www.youtube.com/watch?v=ff\_VIm591Oc

 

Kort om Bredband2:”Vi utmanar omvärlden i snabb, pålitlig och trygg kommunikation.”Bredband2 erbjuder användarvänliga kommunikationstjänster som Internet, telefoni, datacenter och mobilt bredband till privat- och företagskunder. Bolaget fokuserar på framtidens teknologi och är en av Sveriges största leverantörer av internetaccess baserat på optisk fiberteknik med över 200 000 bredbandskunder. Genom snabbhet och god lyssnarförmåga skapar vi kundnära relationer, där rätt anpassade kommunikationslösningar ger en tryggare vardag.Bredband2 i Skandinavien AB (publ) grundades 1989 och har c:a 5000 aktieägare med notering på Nasdaq OMX Stockholm, First North. Certified adviser är Remium Nordic AB.