Bredband2 lanserar Senior Rådgivare Deluxe!

Publicerat: 1 april 2017

Bredband2 kommer från och med idag att erbjuda sina privat och företagskunder möjligheten att kostnadsfritt få en Senior Rådgivare Deluxe. Bredband2 arbetar aktivt och långsiktigt för att bli ledande i kundupplevelse på marknaden och har tagit fram en tjänst som ska ge kunden en upplevelse utöver det vanliga.

“Våra Seniora Rådgivare Deluxe är något som många av våra privat och företagskunder har efterfrågat och det har vi tagit till oss. Vi vill bygga en närmare relation med våra kunder, oavsett om du behöver teknisk support eller vill briljera i Pokémon Go,__ så är vi här för dig” säger Daniel Krook, VD på Bredband2.

Hur fungerar det?
Under första mötet går vi igenom företagets behov, utmaningar och förväntningar. Utifrån det skräddarsyr vi den bästa lösningen för just det företaget. De personliga rådgivarna finns tillgängliga dygnet runt. Genom att ha kontakt med samma personliga rådgivare hela tiden som lär känna verksamheten och förstår dina behov, så kan vi göra allt för att ge dig bästa tänkbara service som lyfter kundupplevelsen till nästa nivå.

"Vi skall vara där för våra kunder 24/7, om det värsta händer och man får virus på sin dator eller om man bara behöver tips på hur man skall bli den ultimata CS-Go spelaren" säger Daniel Krook, VD på Bredband2.

Lanseringen av tjänsten kommer först att ske i storstäderna och kommer under året att spridas till kranskommunerna.

Boka rådgivning idag!


Kort om Bredband2:
”Vi utmanar omvärlden i snabb, pålitlig och trygg kommunikation.”

Bredband2 erbjuder användarvänliga kommunikationstjänster som Internet, telefoni, datacenter och mobilt bredband till privat- och företagskunder. Bolaget fokuserar på framtidens teknologi och är en av Sveriges största leverantörer av internetaccess baserat på optisk fiberteknik med över 200 000 bredbandskunder. Genom snabbhet och god lyssnarförmåga skapar vi kundnära relationer, där rätt anpassade kommunikationslösningar ger en tryggare vardag.

Bredband2 i Skandinavien AB (publ) grundades 1989 och har c:a 5000 aktieägare med notering på Nasdaq OMX Stockholm, First North. Certified adviser är Remium Nordic AB.