Nu kör vi det nya CRM-systemet BOSS

Publicerat: 20 augusti 2015

Bredband2 har under en längre tid utvecklat ett nytt CRM-system, BOSS (Broadband Operation Support Suite). Bakgrunden är att Bredband2 under årens lopp skapat en omfattande och värdefull erfarenhet av att hantera komplexiteten hos kunder med en geografiskt spridd och heterogen infrastruktur. Effektiviteten i systemen är avgörande för att vi ska lyckas på marknaden och har alltid varit en av Bredband2:s ledstjärnor.

”Det känns bra att vi nu får möjlighet att utnyttja vår investering i framtiden via BOSS som både kommer bidra till effektivare kundhantering och ökad flexibilitet i marknadskampanjer. Det är ett stort och viktigt steg för att bli ännu mer konkurrenskraftiga på marknaden”, säger Daniel Krook, VD på Bredband2.

För ytterligare information:
Daniel Krook, Verkställande Direktör, Bredband2 i Skandinavien AB (publ),
+46 (0) 70 699 56 60

Kort om Bredband2:
”Vi utmanar omvärlden i snabb, pålitlig och trygg kommunikation.”


Bredband2 erbjuder användarvänliga kommunikationstjänster som Internet, telefoni, datacenter och mobilt bredband till privat- och företagskunder. Bolaget fokuserar på framtidens teknologi och är en av Sveriges största leverantörer av internetaccess baserat på optisk fiberteknik med c:a 145 000 bredbandskunder. Genom snabbhet och god lyssnarförmåga skapar vi kundnära relationer, där rätt anpassade kommunikationslösningar ger en tryggare vardag.

Bredband2 i Skandinavien AB (publ) grundades 1989 och har cirka fyratusen aktieägare med notering på
Nasdaq OMX Stockholm, First North. Certified adviser är Remium.

Ladda ner pressreleasen här