Skydda verksamheten med TRYGG

Tillsammans håller vi ditt företag flytande!

IT-säkerhet kan skapa huvudbry. Vi vet. Därför erbjuder vi TRYGG – en helhetslösning som säkrar ditt företags IT-miljö på ett enkelt sätt. Så att din verksamhet flyter på som vanligt utan konstigheter.

Tillsammans skyddar vi din verksamhet och gör samhället säkrare. Och med TRYGG ger vi dig samma säkerhet som storföretagen, om det behövs.

Och du, det kostar som en utelunch i månaden.

Bli kontaktad
Illustration med en person som sitter i en badring och jobbar på sin dator. Bilden symboliserar IT-säkerhet som ger företaget bättre flyt i vardagen.

Vårt uppdrag är att skydda ditt uppdrag

Med TRYGG får du tre skyddslager som kompletterar varandra och bildar ett nödvändigt skydd för ditt företag. Så att din kunddata, dina filer och system förblir i tryggt förvar. Hur? Låt oss förklara.

Skydda företagsnätverket mot attacker

Internet kryllar av botar, infekterade enheter som letar efter nya måltavlor. Till exempel datorer som inte har uppdaterats. Brandväggen är företagets första skyddslager. Med den separerar du företagets eget nätverk från internet där hoten finns. Det stoppar digitala attacker eftersom angripare först måste ta sig förbi brandväggen för att komma åt din miljö.

Jobba säkert och smidigt på distans

En angripare på cafénätverket kan se allt som skickas i klartext, till exempel vilka webbplatser du besöker. Med en VPN-tjänst tunnlas din anslutning till företagets trygga nätverk så att det stänger ute snokande ögon och förhindrar kapade anslutningar. Det blir alltså lika säkert och användbart som om du hade suttit på kontoret.

Skydda företaget mot nätfiskeattacker

Att skicka nätfiskemejl är det enklaste sättet för angripare att ta sig in på företag idag. På så sätt kan de komma åt känslig information och i värsta fall lösenord. En dag kan det vara din kollega som klickar på en nätfiskelänk i ett mejl. Och det kan stå dig dyrt. Men det finns en lösning. Ett DNS-skydd ger ditt företag ett extra skyddslager som stoppar nätfiskeattacker när användarna råkar klicka på nätfiskelänkarna. DNS-skyddet hindrar den som klickat på en nätfiskelänk att ansluta till servrar som används för nätfiskeattacker eller sprida skadeprogram.

Upptäck och blockera skadeprogram

Ditt företags IT-miljö kan infekteras på många olika sätt. Dina kollegor kan råka installera skadeprogram eller öppna infekterade mejl. Och värst av allt, idag märks inte ens alla virus. Virus kan ligga obemärkta i bakgrunden för att stjäla information och lösenord. Ett modernt antivirus stoppar virus och andra skadeprogram som exempelvis trojaner och maskar. Och om något ändå lyckats infektera datorn kan antivirusprogrammet upptäcka och rensa bort infektionen.

Ladda ned produktblad

Vi hjälper dig att skydda det som är viktigt

TRYGG beskrivs ofta som ett nödvändigt skydd. Inget tjafs, inga konstigheter. Inga försök att baka in något överflödigt eller märkvärdigt. Det är ett säkert skydd baserat på Ciscos produkter och som går i linje med Svenska stöldskyddsföreningens och Myndigheten för samhällsskydd och beredskaps rekommendationer. Ett nödvändigt skydd helt enkelt. Och det räcker väldigt, väldigt långt. Läs mer om vår syn på IT-säkerhet.

Testa dina IT-kunskaper

Hur bra koll har du på IT-säkerhet?

Kontakta en företagsrådgivare

Ring 0770 - 811 020 eller klicka på knappen och lämna ditt telefonnummer så ringer en rådgivare upp dig.

Kontakta en företagsrådgivare

Välj din webmail

Bli kontaktad
Vi återkommer inom kort