VD presenterar

VD presenterar

Intervju med VD Daniel Krook (Q2 2015)

Publicerad: 09 sep, 2015

Hur skulle du vilja sammanfatta det andra kvartalet för Bredband2? Andra kvartalet uppvisar den högsta tillväxtakten i bolagets historia med en ökning på 25% jämfört med samma period föregående år. Vår främsta prioritet är hög tillväxt och vår ambition är att under fortsatt god lönsamhet fortsätta att växa organiskt eftersom vi ser att det finns […]

Läs hela inlägget

Operatörsseminarium med paneldebatt

Publicerad: 18 maj, 2015

På det årliga operatörsseminariet pratade Redeye kort om marknaden, värderingen och segmenteringen av de svenska operatörerna. Därefter berättade PTS om de frågor som myndigheten arbetar med under 2014 och framåt. Avslutningsvis lämnades ordet fritt för en 45-minuters paneldebatt med Paul Moonga på Alltele, Jörgen Qwist på DGC One, Daniel Krook på Bredband 2 samt Bo Andersson som är chef för enheten ekonomisk analys på PTS. Klicka för att se filmen från eventet.

Läs hela inlägget

Bredband2 – Intervju med VD Daniel Krook (Q1 2015)

Publicerad: 05 maj, 2015

VD för Bredband2, Daniel Krook, kommenterar hur de höjda priserna påverkat kundintaget och vilka faktorer det är som styr bruttomarginalen som är under press. Daniel fortsätter med att berätta om utvecklingen på företagssidan och vad det färdiglanserade affärssystemet BOSS kan göra för skalbarheten i organisationen.

Läs hela inlägget

Intervju med VD Daniel Krook (Q3 2014)

Publicerad: 28 nov, 2014

Bredband2:s VD Daniel Krook beskriver tredje kvartalets utveckling och hur bolaget presterar jämfört med bolagets plan och svarar på frågor om kampanjerna som genomförs under hösten, vilken fart bolaget räknar med att växa framgent och hur tillväxttakten kalibreras mer servicenivån samt avslutningsvis vilka investeringsbehov Bredband2 ser de närmaste kvartalen och om de räknar med oförändrad investeringsnivå löpande.

Läs hela inlägget

Bredband2 – Intervju med VD Daniel Krook (Q1 2014)

Publicerad: 18 maj, 2014

Daniel Krook, VD för Bredband2, svarar på frågor om det senaste kvartalet. Han pratar om innebörden av datacentret i Malmö och förklarar BOSS. Intervjun avslutas med hur han ser på resterande delen av 2014 och vilket som är deras viktigaste strategiska område.

Läs hela inlägget