Styrelsen

 

styrelsen-4088

Från vänster: Anders Sandberg, Rolf Johansson, Anders Lövgren, Daniel Krook, Robert Burén.

Anders Sandberg

Född 1954
Antal aktier i bolaget: 8 150 000 st (inkl bolag)

Anders är kommunchef i Boden och var tidigare under åren 1996-2014 VD för Lulebo AB. Anders har djup erfarenhet och kunskap från arbete inom SABO (Sveriges Allmännyttiga Bostadsföretag). Han är även styrelseordförande  i Entreprenadsystem AB och NELAB Invest AB samt styrelseledamot i Stiftelsen Bodenbo och har tidigare innehaft ett trettiotal styrelseuppdrag i olika branscher

Rolf Johansson

Född 1952
Antal aktier i bolaget: 2 000 000 st (inkl bolag)

Rolf är advokat med egen verksamhet i Uppsala och har lång erfarenhet av styrelseuppdrag i privata och publika bolag. Han var tidigare partner i Linklaters Advokatbyrå och har 30 års erfarenhet inom området affärsjuridik med fokus på företagsförvärv, kapitalmarknaden och större affärstransaktioner. Han har erfarenhet från olika branscher med tungvikt på fastigheter. Rolf är styrelseordförande i Torom Finans & Försäkring AB (Söderberg & Partners, Uppsala) samt styrelseledamot i Medley Holding AB och Tagebad AB. Han är även ordförande i Uppsalajuristernas Alumnistiftelse och Pro­inspektor i Juridiska föreningen i Uppsala.

Anders Lövgren

Född 1946
Antal Aktier i bolaget: 113 500 000 st (inkl bolag)

Styrelseordförande

Anders är tillsammans med sina bröder ägare av en grupp företag med en samlad omsättning på en och en halv miljard kronor. Gruppen består av Fastec AB, Fotonic AB, Megabase AB, Megaron AB, Optronic AB och Valutec AB. Han är också delägare och styrelseordförande i Autotech Teknik Information AB, Linteum AB, samt delägare och VD i Temautveckling Norden AB. Tidigare uppdrag: Ordf. och tf. VD, Realia Fastighets AB (publ) 1992-1995, VD, Columna Fastigheter AB (publ), 1996-2000.

Daniel Krook

Född 1971
Antal aktier i bolaget: 12 000 000 st

Daniel är verkställande direktör i Bredband2 i Skandinavien AB. Han har tidigare arbetat som finans­direktör och har en magisterexamen i företagsekonomi från Lunds Universitet och därefter en Executive MBA från EFL.

Robert Burén

Född 1970
Antal aktier i bolaget: 1 300 000 st

Robert är entreprenör och medgrundare av IT-konsultbolaget Cygni AB, där han idag är styrelsemedlem. Med start januari 2016 har han rollen som Chief Information Officer på affärsinformationsleverantören Bisnode, där han är medlem av ledningsgruppen och ansvarig för all utveckling och drift av koncernens tekniska plattform. Dessförinnan har Robert haft motsvarande roll på SBAB Bank och online-spelbolaget Unibet. Robert har teknisk utbildning inom systemutveckling från Luleå Tekniska Universitet och Kungliga Tekniska Högskolan i Stockholm.

Certified Advisor

Remium AB, www.remium.se

Auktoriserad revisor

Ernst & Young, med auktoriserade revisorn Stefan Lindahl som ansvarig.