Bredband2 når över en halv miljon bredbandskunder

Publicerat: 8 april 2024

Ladda ned pressmeddelande på knappen nedan.

Ladda ned pressmeddelande

En milstolpe i bolagets historia är nådd när Bredband2 nu passerar en halv miljon bredbandskunder och därmed stärker positionen som tredje störst i Sverige på fibermarknaden.

Bredband2 har under första kvartalet haft en fortsatt positiv nettotillväxt i kundintaget med drygt 4 000 fiberkunder utöver de kunder som kom in via förvärvet av Stockholms Stadsnät.

”Det känns fantastiskt att ha haft förmånen att vara med på hela resan från den första kunden vi tog in i Bredband2 till att nu passera en halv miljon bredbandskunder. En spännande, utvecklande och rolig resa som bara har börjat. Med alla fenomenala medarbetare kommer vi fortsätta att lyckas med våra högt uppsatta mål. Nu gäller framåt mot nya höjder!”, säger Daniel Krook, VD på Bredband2.

För ytterligare information: Daniel Krook, Verkställande Direktör, Bredband2 i Skandinavien AB (publ), +46 (0) 70 699 56 60

Kort om Bredband2:

”En smidig och trygg digital vardag för alla.”

Bredband2 är en etablerad leverantör av data- och telekommunikation och säkerhetslösningar som vänder sig till både företag och privatpersoner. Som Sveriges tredje största fiberleverantör ser vi till att en halv miljon kunder kan ta del av internets möjligheter på ett tryggt och smidigt sätt. För oss handlar relationen till våra kunder om så mycket mer än att leverera stabila tjänster. Genom att ge tillgång till det som våra kunder behöver mest skapar vi möjligheter för dem att kommunicera, jobba, lära och underhålla sig på ett säkert sätt. Och det är en självklarhet för oss.

Bredband2 i Skandinavien AB (publ) grundades 1989 och har cirka 9 500 aktieägare med notering på Nasdaq First North Growth Market med Redeye AB som Certified Adviser.

Denna information lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande 2024-04-08 kl 09.00.