Bredband2:s medarbetare toppnöjda – ännu en gång!

Publicerat: 22 november 2022

Foto på medarbetare på Bredband2 som ler och står vid ett högt bord och dricker kaffe

Bredband2:s medarbetare toppnöjda – ännu en gång! Som Sveriges tredje största fiberleverantör och en växande arbetsgivare både i Malmö och Umeå satsar Bredband2 på att bli en av Sveriges bästa arbetsplatser – och det lönar sig. Bolaget blir nu certifierade som ett ”Great place to work” för andra året i rad, en kvalitetsstämpel som det ligger mycket hårt arbete bakom.

”Vi är stolta över att satsningarna på vår personal och företagskultur ger frukt. Att medarbetarna tycker att Bredband2 är en mycket bra arbetsplats, dessutom med en period av bolagsuppköp, organisationsförändringar och Covid-restriktioner i ryggen, gläds vi åt. Vi har fantastiska medarbetare och de är värda att hyllas.”, säger Daniel Krook, VD på Bredband2.

Great Place to Work® är den globala ledaren inom arbetsplatskultur och hjälper organisationer att möjliggöra för ledarskapsbeteenden som ger ökad lönsamhet, engagerade medarbetare och fler innovationer. De har mer än 30 års erfarenhet av vad som utmärker en riktigt bra arbetsplats och vad som gör den till en av de allra bästa. Varje år utför de medarbetarundersökningar av 11,5 miljoner medarbetare från över 10 000 organisationer i 90 länder. De organisationer som lever upp till de högt satta kraven för att vara ett "Great place to work" får en certifiering som sträcker sig över 12 månader.

”En Great Place to Work-Certifiering™ är inget som kommer av sig själv – det kräver kontinuerligt engagemang för medarbetarnas arbetsplatskultur och deras upplevelse av den. Certifieringen är det enda officiella erkännandet som helt grundas på medarbetarnas faktiska upplevelser av arbetsplatsen. Att bli certifierad innebär att Bredband2 är en av de bästa organisationerna i landet”, säger Maria Grudén, VD för Great Place to Work.

Satsning på medarbetarna ger fler positiva resultat

Bakom certifieringen står ett gediget fokus på bolagets kultur och medarbetare, från högsta ledningen via HR och vidare till organisationens chefer och personal. Med hjälp av tydliga värderingar och kontinuerlig feedback från medarbetarna är organisationen på en positiv utvecklingsresa som syns i flera nyckeltal.

”Att vi tar hand om våra anställda visar sig inte bara i Great Place to Work-certifieringen utan även i våra övriga resultat. Inte minst i kundnöjdhetsmätningar, där vi nyligen placerade oss i den absoluta toppen bland alla internetleverantörer i Svenskt Kvalitetsindex studie för 2022. Vi befinner oss i en stark utvecklingskurva uppåt och det är roligt att se. Det blir en positiv spiral, för det gör ju i sin tur att tillvaron blir ännu roligare för medarbetarna.”, säger Sofia Topphem Jupiter, Varumärkesansvarig på Bredband2.

Vill du veta mer?

Sofia Topphem Jupiter, Varumärkesansvarig Bredband2

+46(0)720 72 34 35

sofia.jupiter@bredband2.se

Ladda ned pressmeddelande på knappen nedan:

Ladda ned pressmeddelande

Om Bredband2

Bredband2 är en etablerad leverantör av data- och telekommunikation samt säkerhetslösningar som vänder sig till både företag och privatpersoner. Som Sveriges tredje största fiberleverantör ser vi till att en halv miljon kunder kan ta del av internets möjligheter på ett tryggt och smidigt sätt. För oss handlar relationen till våra kunder om så mycket mer än att leverera stabila tjänster. Genom att ge tillgång till det som våra kunder behöver mest skapar vi möjligheter för dem att kommunicera, jobba, lära och underhålla sig på ett säkert sätt. Och det är en självklarhet för oss. Bredband2 i Skandinavien AB (publ) grundades 1989 och har cirka 9 000 aktieägare med notering på Nasdaq First North Growth Market. Läs mer om oss på bredband2.com.