Karin Zingmark ny styrelseledamot i Bredband2

Publicerat: 13 mars 2018

Ladda ner pressmeddelande

På årsstämman i Bredband2 på tisdagen valdes som tidigare meddelats Karin Zingmark till ny styrelseledamot.

Det ska bli oerhört kul att få arbeta med Bredband2. Genom åren har jag jobbat inom främst media och IT, branscher som är hårt påverkade av digitaliseringen, och detta har givit mig en hel del insikter kring bland annat förändringsledning och kommunikation. Jag ser fram emot att få använda dessa för att tillsammans med övriga i styrelsen bidra till bolagets fortsatta framgång, säger Karin Zingmark.

Karin har en gedigen kompetens som kommer att vara till stor nytta i Bredband2s fortsatta utveckling av både privat- och företagsmarknaderna. Vi är mycket glada, både på ägarsidan och i styrelsen, över att hon accepterat att engagera sig i vår verksamhet och vi ser mycket fram emot att arbeta tillsammans, säger Anders Lövgren, styrelsens ordförande.

För ytterligare information:
Anders Lövgren, Styrelseordförande Mobiltelefon: 070-629 05 91, E-post: anders.lovgren@bredband2.se

Kort om Bredband2:
”Vi utmanar omvärlden i snabb, pålitlig och trygg kommunikation.”

Bredband2 erbjuder användarvänliga kommunikationstjänster som Internet, telefoni, datacenter och mobilt bredband till privat- och företagskunder. Bolaget fokuserar på framtidens teknologi och är en av Sveriges största leverantörer av internetaccess baserat på optisk fiberteknik med över 225 000 bredbandskunder. Genom snabbhet och god lyssnarförmåga skapar vi kundnära relationer, där rätt anpassade kommunikationslösningar ger en tryggare vardag.

Bredband2 i Skandinavien AB (publ) grundades 1989 och har c:a 5000 aktieägare med notering på Nasdaq OMX Stockholm, First North. Certified adviser är Remium Nordic AB.