Bredband2 levererar Internet till 1300 hyresgäster hos Heimstaden

Publicerat: 17 oktober 2016

Bredband2 kommer att leverera Internet till c:a 1 300 hyresgäster hos Heimstaden i Luleå. Avtalet löper över 5 år med ett beräknat ordervärde på c:a 3 Mkr.

”Bredband2 kändes tidigt som rätt val efter att vi tillsammans hittat en passande lösning för våra hyresgäster. Vi upplever en snabbhet och flexibilitet i samarbetet, vilket är viktigt för oss i relationen. Det känns även tryggt att Bredband2 har så många referenser på liknande installationer”, säger Fredrik Årman, Senior Investment Manager på Heimstaden.

"Det känns värdefullt att Heimstaden valt oss som leverantör av Internettjänster till sina hyresgäster. Vi visar återigen vår styrka i dialogen med större fastighetsägare och vi hoppas kunna stödja Heimstadens vidareutveckling av tjänster i deras övriga fastighetsbestånd”, säger Daniel Krook, VD på Bredband2.

För ytterligare information:
Daniel Krook, Verkställande Direktör, Bredband2 i Skandinavien AB (publ), +46 (0) 70 699 56 60

Ladda ner pressmeddelande

Kort om Bredband2:
”Vi utmanar omvärlden i snabb, pålitlig och trygg kommunikation.”

Bredband2 erbjuder användarvänliga kommunikationstjänster som Internet, telefoni, datacenter och mobilt bredband till privat- och företagskunder. Bolaget fokuserar på framtidens teknologi och är en av Sveriges största leverantörer av internetaccess baserat på optisk fiberteknik med över 200 000 bredbandskunder. Genom snabbhet och god lyssnarförmåga skapar vi kundnära relationer, där rätt anpassade kommunikationslösningar ger en tryggare vardag.

Bredband2 i Skandinavien AB (publ) grundades 1989 och har c:a 5000 aktieägare med notering på Nasdaq OMX Stockholm, First North. Certified adviser är Remium Nordic AB.