Bredband2 levererar Internet till 1 600 hyresgäster hos Rikshem

Publicerat: 1 december 2015

Bredband2 kommer leverera Internet till c:a 1 600 hyresgäster hos Rikshem i Luleå. Avtalet löper över 5 år med ett beräknat ordervärde på drygt 3Mkr.

"Vi är glada över att få förtroende av Rikshem att leverera tjänster till deras hyresgäster. Rikshem har en ambitiös plan framöver för att öka antalet lägenheter i snabb takt och vi hoppas kunna stödja dem i denna resa”, säger Daniel Krook, VD Bredband2.
"Bredband2 har goda referenser att leverera stora bredbandsinstallationer. Det är viktigt för oss att hanteringen är snabb och med hög kvalitet, vilket Bredband2 visat i sitt arbete. Tjänsten har dokumenterat hög driftssäkerhet med bra öppettider för support och snabba hanteringstider.”, säger Ulf Ohlsson, Fastighetschef på Rikshem.

För ytterligare information: Daniel Krook, Verkställande Direktör, Bredband2 i Skandinavien AB (publ),
+46 (0) 70 699 56 60

Kort om Bredband2:”Vi utmanar omvärlden i snabb, pålitlig och trygg kommunikation.”
Bredband2 erbjuder användarvänliga kommunikationstjänster som Internet, telefoni, datacenter och mobilt bredband till privat- och företagskunder. Bolaget fokuserar på framtidens teknologi och är en av Sveriges största leverantörer av internetaccess baserat på optisk fiberteknik med c:a 145 000 bredbandskunder. Genom snabbhet och god lyssnarförmåga skapar vi kundnära relationer, där rätt anpassade kommunikationslösningar ger en tryggare vardag. Bredband2 i Skandinavien AB (publ) grundades 1989 och har cirka fyratusen aktieägare med notering på Nasdaq OMX Stockholm, First North.

Ladda ner: type: asset-hyperlink id: 69tO10FBLjvsUAV8TZhXbm

PR - Bredband2 levererar Internet till 1 600 hyresgäster hos Rikshem (PDF)