April april

Publicerat: 3 april 2018

Den första april gick vi ut med den glada nyheten att Bredband2 lanserat en personaliserad AI-assistent: Bredband2 Bundis. Har du försökt ladda ned appen? Då kanske du också har förstått att det var ett aprilskämt.

Bredband2 Bundis är en digital assistent i appformat, med mer personlighet än någon konkurrerande produkt på marknaden. Du väljer själv vad du vill kalla assistenten, samt vilken dialekt den ska ha. Varje dialekt låser upp en specifik karaktär hos din digitala hjälpreda, vilket bland annat påverkar assistentens tonalitet och vokabulär. Låter det för bra för att vara sant? Det är det också.

På Bredband2 tycker vi att digitalisering är positivt och ser tekniken som en möjlighet att göra vardagen ännu smidigare. Tekniska lösningar blir en allt större del av våra liv, så varför inte göra kommunikationen med våra digitala hjälpmedel ännu mer personlig? Även om just Bredband2 Bundis är uppdiktad så blickar vi framåt mot en inte alltför avlägsen framtid som vi tror innehåller tekniska hjälpmedel med ännu fler mänskliga attribut.

Så till alla er som är intresserade av att ladda ned Bredband2 Bundis - Vem vet, kanske får vi se en liknande produkt på marknaden i framtiden?