Varning för Phishing-mail innehållande skadlig mjukvara

Publicerat: 22 juli 2015

Vi vill varna vår kunder för ett phishing-mail som just nu florerar på internet. I mailet som skickats ut ombeds du att installera en mjukvara mot antivirus. Detta mail är INTE skickat från oss på Bredband2 och vi avråder er starkt från att öppna mailet och klicka på länken för att installera mjukvaran. Radera mailet om du ser det i din inkorg.

Såhär ser innehållet i phishing-mailet ut:

Kära Webmail konto ägare,Detta meddelande är från Bredband web mail-admin messaging center till alla Bredband Mail Kontoägare. att vårt trygghetssystem upptäckt virus i databasen e-postkonto. För att skydda ditt konto, måste vi installera igen i 2015-anti spam och mot-virus mjukvaran och vi också för närvarande uppgradera vår databas och e-konto center. Vi avbryter oanvänd web mail e-postkonto om du vill skapa mer utrymme för nya konton.Klicka på länken nedan för konto uppgradering.Om du klickar på länken ovan inte fungerar, kopiera och klistra in URL-adressen i ennytt fönster istället.Tack för att använda Bredband Web MailSupport-TeamCopyright © Bredbandsbolaget