Viktigt meddelande till våra kunder med e-postadress @bredband2.com

Publicerat: 13 maj 2015

Problem med spamblockering löst

Vår SMTP-server är nu borttagen från spamblockeringssystemet och alla e-postadresser som slutar med @bredband2.com ska nu fungera som vanligt igen. Upplever du fortfarande problem med din webmail ber vi dig kontakta vår support för felsökning: 0770-811 000.

Vår SMTP-server har blivit listad av ett spamblockeringssystem som gör att kunder med en e-postadress som slutar med @bredband2.com inte kan skicka eller ta emot e-post. Orsaken till att blockeringen har införts är att en av våra kunder som använder en @bredband2.com-adress har fått sin dator infekterad med ett virus som skickar spam. Kunden ifråga har fått sin e-postadress spärrad så att vederbörande kan se över sin dator.

Eftersom detta problem ligger utanför vår verksamhet har vi ytterst få möjligheter att påverka tidsförloppet innan problemet är löst. Vi är just nu i kontakt med respektive spamblockeringssystem för att påskynda ärendet ytterligare.

Om du som kund är berörd av detta och vill söka kompensation för de dagar då tjänsten inte fungerat är du välkommen att göra det via vår kompensationsansökan. Vi återkommer om mer information när ärendet är åtgärdat.

Vänliga hälsningar,

Vi på Bredband2