Bredband2 och DreamHack i samarbete på CORSAIR DreamHack Masters

Publicerat: 11 september 2019

Ladda ned detta pressmeddelande

Bredband2 presenteras som ny partner för CORSAIR DreamHack Masters Malmö och blir i och med samarbetet officiell internetleverantör för den stjärnfyllda turneringen som hålls i Malmö arena den 4-6 oktober, 2019.

”Bredband2 känns som rätt samarbetspartner i Malmö där de har en stark förankring och närvaro. Vi vet att deras kunskap och kvalitet på tjänsterna passar perfekt för våra tävlande och vi ser fram emot dessa dagar”, säger Per Sjölin, Press och PR-manager på DreamHack.

CORSAIR DreamHack Masters anordnades för första gången 2016, även då i Malmö, som DreamHacks första storskaliga arenaevent. Med två tävlingar per år, de bästa Counter-Strike: Global Offensive-lagen i världen, 250 000 dollar i prispengar per turnering, tusentals besökare och miljontals tittare hemma ställs stora krav på en pålitlig internetuppkoppling.

”Det är glädjande att få vara en del av dessa spännande dagar med många aktiviteter. Vi ser fram emot samarbetet med DreamHack och hoppas kunna utveckla detta till fler tillfällen på nya platser framöver. Speciellt kul ska det bli att besöka tävlingarna på DreamHack Masters den 4-6 oktober”,
säger Daniel Krook, VD på Bredband2.

 

För ytterligare information:
Daniel Krook, Verkställande Direktör, Bredband2 i Skandinavien AB (publ),
+46 (0) 70 699 56 60

Per Sjölin, Press och PR-manager, DreamHack
+46 730 25 31 99

Kort om DreamHack:
DreamHack skapar underhållning för en ung digital generation. DreamHack grundades 1994 som ett lanparty, men har under de senaste 20 åren utvecklats till en digital festival för unga i Europa och Nordamerika. DreamHack-festivalerna bjuder på esport i flera grenar, livemusik, utställningar, kreativa tävlingar, lanparty, cosplay och mycket mer. DreamHack är pionjärer inom esport och fortsätter att vara en av världens största producenter av esportinnehåll. Miljontals tittare följer DreamHacks sändningar varje år. Under 2018 välkomnade DreamHack över 310,000 besökare. Mer information finns på dreamhack.com. DreamHack är en del av det ledande digitala underhållningsföretaget MTG. Mer information på mtg.com.

Kort om Bredband2:
”Vi drivs av en passion att bli det bästa och mest uppskattade företaget i vår bransch”
Bredband2 är en etablerad leverantör av datakommunikation och säkerhetslösningar. Med ett av Sveriges största nät levererar vi stabil fiberuppkoppling till en kvarts miljon kunder i hela landet. Vi erbjuder pålitliga och snabba tjänster till både företag och privatpersoner, med ett engagemang som särskiljer oss från andra aktörer på marknaden. Välkommen till leverantören som lyssnar.

Bredband2 i Skandinavien AB (publ) grundades 1989 och har cirka 5000 aktieägare. Bolaget (BRE2) är listat på Nasdaq First North Growth Market med Redeye AB som Certified Adviser:
Certifiedadviser@redeye.se, +46 (0)8 121 576 90.

Denna information lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande 2019-09-11 kl 08.00.