Seamless Security

Sömlöst företagskoncept av Bredband2

Seamless Security är vårt företagsutbud, där vi grundar med en stabil fiberuppkopplig och toppar med handplockade tilläggstjänster. Tillsammans bildar dessa en sömlös säkerhetssfär runt ditt företags IT-miljö, med bibehållen maximal kapacitet och smidighet för alla användare.

Kontakta oss om Seamless Security
Abstrakt illustration över Bredband2:s Seamless Security-tjänst

Fullskaliga säkerhetslösningar för små och medelstora företag

En trygg lösning växer med företaget

Ett företag som frodas behöver skalbara, hållbara lösningar utan långa ledtider eller framtunga investeringar. Vårt företagskoncept Seamless Security är en internetlösning som växer i takt med ditt företag. Du får snabbt upp en stabil anslutning som sedan kan uppgraderas och anpassas efterhand som företagets behov utvecklas.

Det du behöver, när du behöver det

Vi är själva ett företag i stark tillväxt och brinner för att se de långsiktiga möjligheterna både internt och hos våra kunder. Under flera år har vi lyssnat oss fram i en uppsjö branscher och byggt upp en gedigen erfarenhet av att hjälpa andra små och mellanstora verksamheter till ett uppkopplat liv utan strul. Vi förstår vad du är ute efter och tar oss tid att förverkliga det.

Vår öppenhet – dina möjligheter

Bredband2 kan ge ditt företag access till internet nästan oavsett var företagets lokaler finns. Eftersom vi gärna samarbetar med olika nätägare var som helst i landet kan vi erbjuda extra snabb leverans där du behöver det. Det är inte viktigt för oss om vi, du eller någon annan äger själva fibern när den är på plats, det viktiga är kvaliteten på det som levereras i anslutningen och att företaget får tillgång till den snabbt, säkert och enkelt.

Sömlöst istället för sömnlöst

Vår infrastruktur och utrustning utgörs av världsledande kvalitetssäkrade komponenter där kritisk utrustning är framtagen av en och samma leverantör: Cisco. På så vis vilar ditt företags datakommunikation tryggt i händerna på väl beprövade lösningar som är 100 % kompatibla med varandra – vilket skapar en unik sömlös helhet som vi är extra stolta över att kunna erbjuda.

Får vi lyssna på din story nu?

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst samtal.

Uppge gärna om du helst vill bli kontaktad via mail eller telefon så vi inte stör dig.

Välj din webmail

Bli kontaktad
Vi återkommer inom kort