Fiber City

-

Smidig företagsfiber via stadsnätet

Fiber City är rätt val för företaget som behöver en stabil och pålitlig uppkoppling. Ditt företag får obegränsad trafik, kostnadsfri support och kan vid behov välja till fler fasta IP-adresser och VPN. Beställ direkt - enklare kan det inte bli.

Kontakta en företagsrådgivare

Säkra din IT-miljö med TRYGG

Med TRYGG får du flera skyddslager som kompletterar varandra och bildar ett nödvändigt skydd för ditt företag. Så att din kunddata, dina filer och system förblir i tryggt förvar. Med IT-säkerhetspaketet TRYGG får du:

Brandvägg

Skydda företagsnätverket mot attacker. Brandväggen separerar ditt företags lokala nätverk från internet och stoppar angripare som försöker ansluta till eller skanna av dig eller dina kollegors datorer.

Distansarbete

Med hjälp av VPN-tunnlar skyddar du trafiken mot avlyssning. På så sätt kan du och dina medarbetare jobba smidigt på distans oavsett var ni befinner er – lika säkert och med åtkomst till samma filer som på jobbet.

Umbrella DNS-skydd

DNS-skyddet blockerar automatiskt kända skadliga servrar och skyddar alla digitala enheter i ditt företagsnätverk från nätfiskeattacker och skadeprogramsspridande sidor.

AMP Antivirus

Antivirusprogrammet upptäcker och blockerar alla typer av skadeprogram innan de hinner skada företagets datorer.

Därför väljer våra kunder Fiber City

  • Obegränsad trafik

  • Prisvärt alternativ

  • Kostnadsfri support

  • Enkelt att driftsätta

  • Uppgradering vid behov

6 avgörande

Dags att byta internetleverantör?

6 avgörande tips till dig som går i bytestankar.

Ring 0770 - 811 020 eller klicka på knappen och lämna ditt telefonnummer så ringer en rådgivare upp dig.