AMP Antivirus

Skydda företagets datorer mot skadeprogram

Digitala attacker riktade mot små och medelstora företag blir allt fler, och många står förtvivlade och handfallna när krisen väl är ett faktum. Som tur är finns det effektiva antivirus som avsevärt minskar risken att just ditt företag drabbas.

Med AMP Antivirus, framtaget av branschledande Cisco, tar du företagets IT-säkerhet till en ny nivå. Tack vare regelbunden och heltäckande analys av filer som rör sig i ditt företags nätverk har AMP en unik förmåga att både förebygga och blockera skadeprogram orsakade av till exempel nätfiske eller trojaner. Dessutom i ett väldigt tidigt skede, innan skadliga filer hinner utvecklas och få fäste i din IT-miljö.

Foto på ett stökigt skrivbord.

Undvik digitala bränder

När verksamheten tryggt flyter på skapas goda förutsättningar för dig och dina medarbetare att fokusera på rätt saker. Du slipper lägga dyrbar tid på att släcka plötsliga bränder – med AMP Antivirus vid din sida tänds bränderna aldrig på. En investering i vårt virusskydd kommer att gynna ditt företags affär, både på kort och lång sikt. Det är vi övertygade om.

Ladda ner produktblad
amp illustration hero 2