Fiber Business

Dedikerad anslutning för tillväxt och trygghet

Fiber Business är vår fibertjänst för företaget som ställer extra krav på tillgänglighet och säkerhet. Vi har komprimerat storföretagens heltäckande premiumlösningar och gör samma trygghet lättillgänglig för vanliga företagare, i en skalbar och tillväxtvänlig lösning.

Illustration på en man och en kvinna som sitter och diskuterar vid en dator
Dekorativ illustration på en attack som avvärjs

Business as usual när attacken sker

Med tillvalen Redundans, DDoS-skydd och Brandvägg kan du räkna med att ostört jobba på trots driftstörningar eller cyberattacker.

Med WiFi som tjänst har du dessutom ett välfungerande nätverk på hela kontoret, hela tiden.

Tilläggstjänster för Fiber Business

WiFi som tjänst

Vi levererar och installerar all utrustning ditt företag behöver baserat på lokalens ytstorlek. Sedan håller vi löpande koll på att allt fungerar och löser eventuella problem som uppstår utan att du behöver göra något själv. Med andra ord: ett nätverk som fungerar i hela bygget, hela tiden.

Läs mer

VPN

Säkra anslutningen mellan olika nätverk eller enheter. Välj VPN-lösning beroende på ditt företags förutsättningar och behov.

Läs mer

Redundans

Backup-lina som leder trafiken en annan väg om till exempel en kabel grävts av. Vi kan ordna både fastnätslösningar och mobilredundans beroende på vad ditt företag behöver.

Läs mer

DDoS-skydd

Ett molnbaserat skydd som analyserar trafikflödet och stoppar överbelastningsattacker. På så vis ser vi till att ditt företags internetbaserade tjänster är åtkomliga för besökare även om någon försöker slå ut företagets sajt genom överbelastning.

Läs mer

Umbrella DNS-skydd

Umbrella DNS-skydd är en molnbaserad tjänst som detekterar och blockerar misstänkta eller svartlistade domäner oavsett var dina medarbetare är.

Läs mer

Brandvägg och Distansarbete

Vår virtuella brandvägg från Cisco hindrar all obehörig trafik att få åtkomst till ditt företags nätverk. På så vis stänger vi ute skadlig trafik som kan orsaka nertid och produktionsbortfall.

Läs mer

Därför väljer våra kunder Fiber Business

  • Obegränsad trafik
  • Välj hastighet efter växande behov
  • Egen switch ger smidig felsökning
  • Renodlat Cisco-nät
  • Exklusiva tillval för maximal säkerhet
  • Anpassad SLA-nivå
  • Extra snabb leverans om ni behöver det
  • Skräddarsydda nätverkslösningar
Kontakta en företagsrådgivare

Ring 0770 - 811 020 eller klicka på knappen och lämna ditt telefonnummer så ringer en rådgivare upp dig.

Välj din webmail

Kontakta en företagsrådgivare