Fiber Business

Maximal uppkoppling – Maximal trygghet

Bredband för Företag fiber business från Bredband2

Maximal uppkoppling – Maximal trygghet

Med en fast internetanslutning via fiber lämpad för alla typer av lösningar, även de mest verksamhetskritiska, har ni en trygg och flexibel grund för ert företags kommunikation.

Med vår Fiber Business-tjänst får ni:

  • 1 st fasta IP-adresser (kan köpa fler)
  • Hastigheter från 2 Mbit/s till 10 Gbit/s
  • Hög servicenivå
  • Garanterad hastighet
Ladda ner produktblad

När endast det bästa är gott nog

Det blir allt vanligare för företag, organisationer och myndigheter att gå över till IP-baserade lösningar för att upprätthålla en lönsam och effektiv verksamhet. Internetanslutningen är en strategisk resurs som stödjer allt från de centrala affärsprocesserna till medarbetarnas individuella informationsförsörjning.

IP-kommunikationen är även en framgångsfaktor när ett företag introducerar kostnadseffektiva molntjänster i sin verksamhet.

Denna utveckling innebär att internetanslutningens kvalitet blir allt viktigare. Vill ni bygga en stabil och robust grund är Bredband2s bredband via fiber ett klokt val. Med oss kan ni enkelt tillgodose dagens behov, samtidigt som ni får en utmärkt plattform för att vidareutveckla företagets digitala kommunikations- och distributionsbehov. Ni kan exempelvis komplettera med Bredband2:s lösningar för IP-telefoni och colocation. Genom att välja bredband via fiber för ditt företag från Bredband2 säkrar du både hög kvalitet och en stabil uppkoppling – oavsett vilka tjänster du använder! 

Oavsett hur ni bygger vidare på våra lösningar ser vi till att det fungerar, så att ni får det förbättrade verksamhetsstöd ni tänkt er.

Kontakta en företagsrådgivare

Ring 0770 - 811 020 eller klicka på knappen och lämna ditt telefonnummer så ringer en rådgivare upp dig.

Välj din webmail

Kontakta en företagsrådgivare