Vi lyssnade – och sen då?

Publicerad: 8 apr. 2019

En vloggande VD, lyhörda medarbetare och en rekryteringsprocess utöver det vanliga. Ta del av vår miniserie "Vi lyssnade – och sen då?" och få en inblick i hur lyssnandet genomsyrar vardagen på Bredband2.

Avsnitt 1 – En vloggande VD

Vår VD har börjat vlogga. Åtminstone i den första delen av vår miniserie “Vi lyssnade – och sen då?”. I första avsnittet får du följa hur lyssnandet genomsyrar vardagen på Bredband2, och inte minst vid rekrytering av ny personal. Missa inte chansen att se Daniel, vår VD, försöka bemästra kameran och charma tittarna.

Avsnitt 2: Här jobbar jag

Kanske har du mött henne i vårt kommentarsfält. Eller någonstans i Malmö. Men nu är det dags för Michelle att ta över vloggpinnen. I det andra avsnittet får du följa Michelles resa från videoansökan till en given plats på vårt kontor. Spetsa öronen och häng på!

Avsnitt 3: Lystring alla lyssnare

Stoppa pressarna och tryck på play! Nu är det dags för Sofia att vlogga vidare och runda av vår miniserie. I det tredje och sista avsnittet får du – förutom att träffa härliga Sofia – höra mer om hur lyssnandet genomsyrar våra medarbetares vardag. Dessutom får Daniel, vår VD, ett nytt försök att charma tittarna. Missa inte det!