Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av matnyttiga tips och tricks för att navigera på nätet. Missa inte heller våra exklusiva erbjudanden och kampanjer!

Nästan klar! För att slutföra prenumerationen måste vi bekräfta din e-postadress. Klicka på länken i e-postmeddelandet vi skickade dig

Ta med bredbandet i flytten

Publicerad: 16 jun, 2021
Kategori:
Bild på en person med brunt hår som ler brett. Hon har en mönstrad tröja i vitt och svart och bär halsband. Väggen bakom henne är röd och vit. I en cirkel syns texten "Anjélicas flyttips".

Behöver jag säga upp mitt bredband när jag flyttar till en ny adress? Svaret är nej! Ändå ser det ofta ut så här: På flyttdagen är allt nerpackat – förutom bredbandet. Bredbandet som vi använder dagligen! I denna artikel och video (som du hittar lite längre ner) förklarar vi hur du tar med ditt bredband från Bredband2 i flytten och vad du behöver tänka på.

I genomsnitt byter vi svenskar bostad över 10 gånger under vår livstid. Måste en då säga upp bredbandet vid varje flytt? Många tror nog att bredbandet är fixerat vid ens adress och att det inte går att flytta med. Men riktigt så ligger det inte till.

Om du vill flytta med ditt bredband från Bredband2 behöver du egentligen bara ta reda på två saker:

  • Har adressen du flyttar till fiber?

  • Kan Bredband2 leverera bredband inom det stadsnät adressen är anslutet till?

Är du osäker på om adressen är ansluten till ett stadsnät (och i så fall vilket) kan du alltid kontakta din bostadsvärd samt kolla i ditt bostadskontrakt.

Innan det blivit dags att flytta bör du kontakta oss i förväg. Gärna en månad före inflytt för att på så sätt slippa bli fakturerad dubbelt vid byte av stadsnät. Sedan fyller du bara i den här mycket enkla flyttanmälan och vips är det klart. 

Anjélicas flyttips!

I videon nedan har vi tagit hjälp av vår kollega Anjélica på kundservice, som är expert när det kommer till att flytta med sitt bredband. Här tipsar hon om några saker som är bra att tänka på vid flytt. 

Bredband2:s kundservice

Har du frågor angående dina tjänster från Bredband2 kan du alltid spana in vår kundservicesida. Där hittar du allt från vanliga frågor, felsöknings- och fakturaguider till kontaktuppgifter för dina serviceärenden.

Dela med dina vänner