Finns det några snälla appanvändare här?

Publicerad: 15 dec. 2017
appar,

Julen är en tid för gemenskap, värme och avkoppling. Men så är inte alltid fallet, eller hur? Stressen gör sig påmind och gemenskapen riskerar snarare att bli en påtvingad släktfest. Därför har vi listat sex julappar som kan främja och lätta upp stämningen inför och under julhelgen.

Elf Yourself
Har du inte hunnit skicka ett julkort? I år heller? Det är ännu inte för sent. I appen “Elf Yourself” kan du skapa ett digitalt julkort på ett kreativt och roligt sätt. Det enda du behöver är ett kort på dig själv, din hund eller hela tjocka släkten. Bevittna dig själv svänga loss till de märkligaste dansstegen du kan tänka dig iklädd – just precis – en tomtenissedräkt. Vi lovar att det kommer slå farmors köpta julkort från Hemköp.

Är kompatibel med Android- och iOS-enheter.

JibJab
Precis som Elf Yourself är JibJab appen för dig som vill skapa ett digitalt julkort i modern tappning. Ladda upp bilder på de du vill se dansa (läs twerka) in julen till tonerna av Macareindeer, Santa Baby och Rockin around the Christmas tree. Sprid den vidare och skänk dina vänner ett gott skratt.

Är kompatibel med Android- och iOS-enheter.

Julpiano
Önskar du att du kunde spela Jingle Bells på piano? Nu kan du få andra att tro att du kan det. Sätt upp en julkonsert på julaftonskväll och plinka på julpianot på appen. Det gäller dock att hålla minspelet i schack, för visst är det inte du som spelar?

Är kompatibel med Android- och iOS-enheter.

Jul Foto: Kul tid
Är du och resten av familjen trötta på att klä ut er inför det årliga julkortet? Med denna app kan du tillsätta säsongsklistermärken såsom tomteluvor, renhorn och Rudolfs röda näsa. Sprid lite julglädje genom att spara ned dina kreationer och dela i dina sociala kanaler.

Är kompatibel med iOS-enheter.

Julrim
Känns tiden knapp när du ska rimma på din julklapp? Då har vi ett förslag som kan hjälpa, en app som inte ens julen kan stjälpa. Den stöttar dig när orden känns tunga, och ger dig kraft att rimmen sjunga. Vi anser att du borde ge den en chans, då julrimmen sedan kommer gå som en dans.

Är kompatibel med iOS-enheter.

Happy New Year Countdown
Ibland kan det vara jobbigt att hålla koll på såväl dagar som sekunder. Men ingen dag är viktigare än självaste nyårsafton. För du vill väl inte missa när tolvslaget viger in det nya året? Med appen Happy New Year Countdown kan du inte gå miste om festligheterna.

Är kompatibel med iOS-enheter.