Fakturaguide för dig som tidigare varit kund hos A3

Publicerad: 29 juni 2021

Notera att fakturan nedan är en exempelfaktura. Du ska titta på din egen faktura för att få reda på vad du ska betala.

På fakturans första sida hittar du alla uppgifter som krävs för att betala din faktura.

Om du nyligen har ändrat eller avslutat en tjänst kan det hända att denna ändring inte har hunnit komma med på fakturan. Du kommer att kunna se ändringen på din nästkommande faktura.

Ser beloppet på din faktura lite konstigt ut kan du alltid kontrollera vilken period du betalar för, detta gör du på fakturans specifikation. Ibland kan perioden bli längre än en månad, exempelvis om du har fått din första faktura eller om du har uppdaterat din faktureringsmetod. Detta kommer alltid att regleras på din kommande faktura.

Uppdaterad 211209
 1. Datumet som din faktura har skickats ut till dig.

 2. Fakturanummer: fakturans unika nummer för identifiering.

 3. Kundnummer: Ditt kundnummer hos Bredband2.

 4. Ditt namn och din faktureringsadress.

 5. Summa: Fakturans belopp och information om moms.

 6. Att betala: Den summa som du ska betala.

 7. Förfallodatum: Betalningen ska finnas hos Bredband2 senast detta datum.

 8. Bankgiro: Det bankgironummer som du ska betala fakturan till.

 9. OCR-nummer eller referensnummer: Numret som du ska skriva in vid betalning för att säkerställa att din betalning kommer att komma in på rätt ställe. Vänligen notera att du ska ange det OCR-nummer som finns på den faktura som du har fått.

 10. Att betala: Det totala belopp du ska betala in på din faktura. Beloppet är alltid inklusive moms. Vänligen notera att du ska betala in det belopp som står angivet på den faktura du har fått.

 11. Vänd fakturan för att se eventuell fortsättning av sammandrag, summa som du betalar för respektive tjänst och period samt specifikation.

OBS! För dig som har pappersfaktura kommer vi inte längre skicka inbetalningskort med fakturan. Vi rekommenderar att ta en kopia av fakturan och skicka in den istället. Det fungerar på samma sätt som att betala med inbetalningskortet.