Tävling

Tävlingsvillkor: Vinn en helt vanlig tygpåse

Tygpåsen är väl ändå den mest mångsidiga väskan? Den funkar för allt från laptopen till vardagshandlingen eller för en flaska bubbel på väg till festen. Vi diggar tygpåsar så mycket att vi designat en egen. Den tänker vi lotta ut till fem glada vinnare.
5 sep. 2022
Tips & Trix

Streama serier och filmer utan WiFi med din telefon

Visste du att du kan göra om din smartphone till en router och streama dina favoritserier utan traditionell WiFi? Detta fungerar på såväl laptops som surfplattor om du har en streamingtjänst men saknar WiFi-uppkoppling.
26 aug. 2022
Tävling

Tävlingsvillkor: Vinn två biljetter till musikfestivalen Big Slap i Malmö

Vill du se Justin Bieber, Black Eyed Peas, Martin Garrix, Wizkid och många fler musikakter live i sommar? Bredband2 är huvudpartner till evenemanget som äger rum i Malmö den 5-6 augusti. Vi laddar upp för festen genom att lotta ut två Big Slap-biljetter till tio lyckliga vinnare.
20 juni 2022
Nextory 2022
Nextory

5 boktips för sommarläsningen

Sommaren är här och många av oss letar efter en god bok eller två att ta med sig in i värmen. Oavsett om det är balkongen, utlandet, trädgården eller stranden som hägrar, får du här fem tips på ljud- och e-böcker att läsa i sommar.
14 juni 2022
Tävling

Tävlingsvillkor: Vinn Big Slap-upplevelse med VIP-biljetter, backstage-tour, hotellnatt och festivalkit

Den 5-6 augusti 2022 är det dags för Big Slap i Malmö. Som huvudpartner till evenemanget vill vi såklart fira! Det gör vi genom att tävla ut två festivalupplevelser. Se tävlingsvillkoren och hur du tävlar här.
10 juni 2022
Tips & Trix

Så hittar du din borttappade iPhone eller Android-telefon

Har du tappat bort din telefon? Att förlora sin smartphone är aldrig roligt och kan snabbt leda till en känsla av panik. Men det behöver inte vara som att leta efter en nål i en höstack, eller en ring på stranden. Ta det bara lugnt så ska vi i denna guide visa hur du kan göra för att hitta den.
27 maj 2022
Bli säker-podden

Avsnitt 169: Din egen molntjänst

Veckans avsnitt av Bli säker-podden gästas av Nextcloud-experten Johan Bernhardsson.
25 maj 2022
Bli säker-podden

Avsnitt 168: Nyheterna i Android 13

Bli säker-podden gästas av Peter Esse från Teknikveckan.se. Tillsammans med Karl Emil Nikka diskuteras säkerhetsförbättringar från den årliga utvecklarkonferensen Google IO.
13 maj 2022
Gott och blandat

En introduktion till digital tillgänglighet

Du har säkert stött på frasen digital tillgänglighet någon gång. Men visste du att det handlar om långt mer än bara digitala verktyg som underlättar tillgängliggörandet av appar och tjänster?  
12 maj 2022
Bli säker-podden

Avsnitt 167: Klarnas bedrägeri-bekämpning

Bli säker-podden gästas denna vecka av Richard Skoog som är chef för bedrägeriprevention hos Klarna.
6 maj 2022
Bli säker-podden

Avsnitt 166: Tack Tess

Bli säker-poddens Tess Hamark lämnar podden för nya äventyr med ett nytt jobb i en ny bransch. I veckans avsnitt sammanfattar hon vad hon tar med sig från de tre år som hon varit en del av podduon. Dessutom veckans snabbisar!
29 apr. 2022
Tävling

Tävlingsvillkor: Vinn en helt vanlig goodiebag fylld med vardagslyx

Vi tycker att du förtjänar lite extra guldkant i tillvaron. Som tacos på en måndag. Eller när någon annan erbjuder sig att ta disken. Därför lottar vi ut två helt vanliga goodiebags fullproppade med vardagslyx i en tävling på vår Instagram.
27 apr. 2022