Topp 5 bästa blogginläggen för en bättre digital upplevelse

Från att öka hållbarheten i dina digitala prylar och byta WiFi-lösenord, till säkerhet och lösenord att undvika. Här kommer fem blogginlägg som gör din upplevelse på nätet säkrare, stabilare och smidigare! Är du redo att ta ditt surfande till nästa nivå?

Kunskap är första steget mot en tryggare och bättre digital upplevelse. Vi har därför samlat våra topp fem bästa blogginlägg som du bör läsa för att förbättra din säkerhet på nätet och ditt digitala privatliv. 

Att lära sig mer om säkerhet och knep som underlättar vardagen på nätet ska vara enkelt, givande och lättillgängligt. Därför har vi utöver våra blogginlägg även Bli säker-podden. En podd om det senaste inom digital säkerhet med tips på hur du som privatperson skyddar dig mot hot på nätet. Alltid på ett personligt och underhållande sätt! 

Till Bli säker-podden

Våra fem bästa blogginlägg för ditt surfande

Bilden föreställer en väggmonterad hylla med en krukväxt, några böcker och en router på. Ovanför routern syns symbolen för trådlöst nätverk. Bakom hyllan hänger en tavla föreställande ett öra som känns igen från Bredband2:s logotyp.

Hur byter jag lösenord på mitt WiFi?

Glömt ditt WiFi-lösenord? Har lösenordet läckt? Det kan finnas flera anledningar till varför du behöver byta lösenord till ditt trådlösa nätverk. Därför ska vi i denna guide visa hur du byter lösenord på ditt WiFi!

20 vanliga lösenord du bör undvika

Varje år släpps en lista över de mest läckta lösenorden under det gångna året. Lösenord du inte vill att du eller dina nära ska använda. Finns ditt lösenord med på listan? I så fall är det dags att byta!

Hej förälder – så surfar ditt barn säkrare!

Ta del av innehåll för både barn och föräldrar för en större förståelse för internet, uppkopplad teknik, internetanvändning och säkerhet.

Så kan tekniken du äger bli mer hållbar

Hur kan du få tekniska prylar att hålla längre? Vad ska du göra med tekniska prylar som inte längre går att använda? Vad kan du mer göra för att minska teknikkonsumtionen? Det reder vi ut i detta inlägg!

Så får du ett snabbt och säkert bredband hemma

Internet är för många avgörande för att vardagen ska flyta på smidigt. I detta inlägg får du konkreta tips på vad du bör tänka på för att slippa eventuellt strul med internet.

Håll dig uppdaterad

Eftersom vår digitala värld ständigt är i förändring. Så är det viktigt att du håller dig uppdaterad för att hänga med i svängarna.

Börja prenumerera på vårt nyhetsbrev där du får ta del av nya digitala fenomen, tips och tricks, och uppdateras om de senaste säkerhetshoten och tips på hur du skyddar dig på nätet. Allt du behöver göra är att scrolla längst upp på denna sida och registrera din e-postadress i rutan till höger!