Hotellchefen: ”Internetuppkopplingen är en av de viktigaste faktorerna för gästnöjdheten”

Publicerad: 12 sep. 2019
3 min läsning

Unika Havshotellet på Limhamn kan lätta ankar. Nu täcks varje vrå med fiberuppkoppling från Bredband2. Internet som har visat sig vara en av de viktigaste faktorerna för gästnöjdheten.

Året var 2018 då familjen Vinnardag invigde Havshotellet. Bara ett stenkast från Limhamns småbåtshamn hittar vi det familjära och nyrenoverade designhotellet som vetter ut mot Öresundsbron. Kombinationen av närheten till stranden och de 21 säregna rummen gör hotellet till en attraktiv semesterdestination.

 Inget rum är det andra likt. Havshotellet är designat efter historiens mest berömda skepp och fartyg.

Titanic, Essex och American Queen

Med ett genomgående båttema i varje rum kan vi minst sagt säga att Havshotellet är unikt. Varje rum bär på en spännande historia. Något som Joakim Vinnardag, Hotellchef på Havshotellet, är mycket stolt över.

– Varje rum är designat efter historiens mest berömda skepp och fartyg med spännande historier och vackert hantverk. Stig ombord på ett lyxkryssningsfartyg, klassiskt flaggskepp, stort lastfartyg eller en mysig fiskebåt. Du kan själv välja vilket rum du önskar bo i, säger Joakim.

Men resan har inte varit enkel. Familjen Vinnardag har rest land och rike för att handplocka möbler till de olika rummen. En annan sak som gör hotellet unikt är sängarna som finns i alla rum.

– Att kunna sova riktigt gott är det absolut viktigaste när man inte bor hemma. Havshotellet är det första hotellet i världen att ha anpassningsbara YouBed-sängar i alla sina rum. Med en fjärrkontroll väljer du enkelt hur fast eller mjuk just din säng ska vara. För att alla gillar olika och ska få möjligheten att sova riktigt gott, säger Joakim.

”Internetuppkopplingen är en av de viktigaste faktorerna för gästnöjdheten”

Men det är inte bara komfortabla och formbara sängar som är avgörande för kundupplevelsen, menar Joakim.

– Internetuppkopplingen är en av de allra viktigaste faktorerna för gästnöjdheten. Förra sommaren installerade vi ny wifi-hårdvara på hotellet. Under tiden hade vi begränsad och långsam uppkoppling, vilket också påverkade kundomdömena. Här fick betydelsen av ett krångelfritt och snabbt internet en ny innebörd. Vi såg därför till att snabbt uppgradera till en bättre lösning.

Havshotellet attraherar gäster från hela världen. Allt från affärsresenärer och nyfikna pensionärer till turister och genomresande. Men gemensamt är att alla är i behov av stabil internetuppkoppling.

– Farföräldrar skypar hem till familjen, kompisgänget streamar Netflix och egenföretagaren sköter sin business. Oavsett situation behöver dagens hotellgäster kunna lita på att man får tillgång till stabilt internet överallt i hotellets utrymme. Och vi är oerhört glada att vi nu kan erbjuda våra gäster upp till 1 Gbit/s i samtliga rum på hotellet.

Digitalisering utesluter inte mänsklig kontakt

Trots att familjen Vinnardag är måna om att följa med i digitaliseringens framfart vill de inte förlora den mänskliga kontakten med sina gäster.

– I en värld som allt mer automatiseras och digitaliseras vill vi vara en plats med mycket mänsklig kontakt. Hos oss på Havshotellet möts du av någon som bryr sig om dig och gärna pratar en stund, säger Joakim.

Och det är verkligen som Joakim berättar. Havshotellet har en familjär och inbjudande atmosfär med personal som gör det där lilla extra.

Hotellerbjudande

Är du sugen på semester? Kanske ta dig till sydligare breddgrader? I samarbete med Havshotellet erbjuder vi 15 % rabatt när du bokar din vistelse via deras nya hemsida.

Så här gör du:

  1. Gå till https://havshotelletmalmo.se/boka-rum 

  2. Fyll i kampanjkoden “BREDBAND2”

  3. Klar!