10 bästa ljudböckerna på Nextory i sommar!

Publicerad: 8 juni 2017

Lyssna obegränsat på spännande ljudböcker i solstolen i sommar! Du har väl inte missat att du som Bredband2-kund just nu får en kostnadsfri prenumeration på Nextory under 2 månader? Hämta ditt erbjudande här! Har du redan använt din kostnadsfria prenumeration? Lugn, nu får du ytterligare en månad för endast 9 kr - här!
Här är listan på sommarens 10 bästa ljudböcker från Nextory du inte får missa! 

1. Simone - Denise Rudberg 
Den andra delen i serien Sthlm queens. Vi får följa Simone som lever tillsammans med en kontrollerande och svartsjuk man. Hon ställs inför flera svåra beslut och har större behov än någonsin av sina vänner, Disa och Mercedes.

2. Top dogg – Jens Lapidus
En ny, rafflande thriller av Jens Lapidus. Det är är den mäktiga upplösningen på det drama som utvecklades i succéromanerna VIP-rummet och STHLM DELETE.

3. Silfverbielke 8 Uppståndelsen –  Buthler & Öhrlund 
Silfverbielke är tillbaka och den här gången smider han lömska planer för att ta sig ifrån Thailand, vidare till USA för att njuta av kokain, champagne och lyxiga hotell.

4. Bakom din rygg –  Sofie Sarenbrant 
En ny serie av den bästsäljande Sofie Sarenbrant, den utspelar sig i frisörmiljö. Vågar du verkligen lita på personen som står bakom dig med en sax?

5. Sal 305 – Ingelin Angerborn Efter den bästsäljande, och filmatiserade Rum 213 kan vi nu läsa Sal 305. En stämningsfull skräckis för de lite yngre.

6. Bob – en ovanlig katt – James Bowen
James Bowen hittade den herrelösa katten, Bob och trots att han egentligen inte planerat att skaffa ett djur, fäster han sig vid den lilla, brandgula katten.

7. Kvinnorna på slottet - Jessica Shattuck
Andra världskriget är slut och Nazityskland ligger i spillror. Marianne von Lingenfels återvänder till det förfallna slott som en gång tillhörde hennes nu bortgångna man. Hon kommer tillbaka för att hålla ett löfte.

8. Flickan på hotellet - Katarina Wennstam
En tjej som bara är ett år äldre än du har hittats död på ett hotell här i Vasastan. Valentina nästan kastade från sig några tallrikar ner i vasken och det skrällde till av porslinet. Någon har strypt henne. När sextonåriga Alexandra Skarp får höra det kan hon inte låta bli att tillsammans med sina bästa kompisar, Charlie och Bianca, börja nysta i fallet.

9. Hemmet – Mats Strandberg
En riktigt otäck skräckis som behandlar det otäcka ämnet om att bli äldre och när kroppen inte längre är din egen.  

10. Ett litet liv - Hanya Yanagihara
En bok om mänsklig grymhet men samtidigt en berättelse om kärleken och vänskapens styrka.

För att lyssna på ljudböckerna, hämta din kostnadsfria prenumeration på Nextory här! För dig som redan utnyttjat ditt erbjudande, hämta en extra månad för endast 9 kr - här! Vi på Bredband2 vill önska er alla en riktigt härlig sommar med sköna stunder i solen! Trevlig lyssning!