Mobilt bredband Smart för företag

Det smarta mobila bredbandet

Mobilt bredband Smart från Bredband2 är en tjänst för företag som vill ha en smart bredbandslösning via mobilnätet. Låter det som ditt?

Med Mobilt bredband Smart kan ditt företag ansluta flera olika kontor eller enheter som gemensamt delar på en datapott i ett fördefinierat datapaket. Varje kontor, lokalisation eller enhet som ska vara med och dela på datapotten ansluter ett SIM-kort för att kunna ta del av datapotten.

från 400 kr/mån

Foto företag mobilt bredband

Mobilt bredband

1 GB

För det lilla företaget som mest jobbar på kontoret

  • Inkluderad surf 10 GB/mån
  • 10 GB kan användas i EU/EES
400 kr/mån

Populär

Mobilt bredband

40 GB

För företaget som tagit steget utanför företagets väggar

  • Inkluderad surf 50 GB/mån
  • 50 GB kan användas i EU/EES
1000 kr/mån

Mobilt bredband

100 GB

För fullfjädrade digitala nomader

  • Inkluderad surf 100 GB/mån
  • 100 GB kan användas i EU/EES
1500 kr/mån

Smart, tryggt och enkelt!

En väldigt smart lösning för företag som vill vara säkra på att datakapacitet alltid finns tillgänglig och aldrig tar slut.

Smart

Fördelningen av datapotten är helt flexibel och solidarisk mellan kontoren, där alla anslutna kontor alltid delar på den datapott som företaget har avtalat. En månad kan till exempel ett kontor förbruka merparten av datapotten och en annan månad är det flera kontor som behöver ta del av datapotten.

Tryggt

Ni som företag behöver aldrig fundera på om den totala datapotten räcker varje månad. Det smarta mobila bredbandet kan levereras med en funktion som automatiskt adderar extra data en månad om datapotten skulle ta slut.

Enkelt

Mobilt bredband Smart kan levereras med en funktion som automatiskt adderar extra data en månad om potten skulle ta slut. Ni väljer själva om denna funktion ska läggas till och hur många gånger det ska adderas extra data varje månad (upp till 10 gånger/månad).

Vanliga frågor & svar