6 Julfilmer att streama med Viaplay

Publicerad: 15 dec. 2021

Få högtider är så starkt förknippade med filmtittande som julen. Därför är det inte konstigt att december för många blivit ett enda långt filmmaraton. För att hjälpa dig i valet av film kommer här vår lista över julfilmer du bör se på Viaplay.

The Holiday

Filmtrailermakern Amanda från Los Angeles och journalisten Iris från Surrey bor 800 mil ifrån varandra och har aldrig träffats, men dras båda med kärleksbekymmer. I längtan efter ett miljöombyte bestämmer de sig spontant för att byta hus under juldagarna. 

En underbar jävla jul

27-åriga Simon och Oscar har varit ett par i tre år. Nu väntar de barn tillsammans med sin vän Cissi. En hemlighet som ingen av deras familjer vet om. Så nalkas julen och med den ett perfekt tillfälle att berätta. Eller?

Jag kommer hem igen till jul

Världsstjärnan Simon kommer hem till Sverige för att fira jul. Han tar lättsamt på sitt besök ända tills gamla minnen väcks till liv och han tvingas möta begravda familjehemligheter.

How the Grinch Stole Christmas

Grinchen är en vresig, grön och hårig varelse, som bor i en grotta på toppen av ett berg, med utkik över byn Whoville. Samtidigt som byborna förbereder sitt hektiska julfirande, bestämmer sig Grinchen för att sätta stopp för julen en gång för alla genom att stjäla alla deras julklappar och pynt på julafton.

Love Actually

Filmen följer åtta mycket olika par och deras kärleksliv i en rad löst sammankopplade historier som äger rum parallellt i den kaosartade månader innan jul i London.

Happiest Season

Att träffa din flickväns familj för första gången är tufft. Att planera att fria på hennes familjs årliga julmiddag – tills du inser att de inte vet att hon är gay och ihop med dig – är ännu svårare.

Skapa den perfekta julstämningen med Viaplay

Visste du att vi erbjuder Viaplay Film & Serier som en tilläggstjänst? Just nu kan du ta del av ett toppenerbjudande om du är eller blir bredbandskund hos oss. 

Befintliga bredbandskunder kan se sitt erbjudande på Mitt Bredband2

Är du inte kund än men vill bli? Då hittar du ditt erbjudande på vår beställningssida.