Streamingtjänst Viaplay

Utbud för olika tillfällen. Och sinnesstämningar.

  • Streama och titta offline. Var du vill.
  • Fungerar i alla enheter.
  • Avsluta när det passar dig.
  • Fungerar inom EU.

Du som ännu inte är kund hos oss kan endast beställa Viaplay i samband med att du beställer din bredbandstjänst. Är du redan bredbandskund? Då kan du beställa Viaplay via Mitt Bredband2.

Foto på olika skor som kan liknas vid Viaplays stora film och serie-utbud.

Vilket utbud passar dig?

Viaplay Film & Serier129 kr/mån

Film

Serier

Barninnehåll

Hela sportutbudet

Viaplay Total449 kr/mån

Film

Serier

Barninnehåll

Hela sportutbudet

Aktuella filmer på Viaplay

Nobody

Film

Nobody

En till synes fridsam förortsman och familjefar var en gång en hårdkokt agent – och ger sig snart ut för att hämnas när hans hem utsätts för inbrott.

Bond: No time to Die

Film

Bond: No time to die

I No Time To Die har Bond lämnat sin tjänst och njuter av ett lugnt liv på Jamaica. Det blir dock kortvarigt när hans gamla vän Felix Leiter från CIA dyker upp och ber om hjälp.

The Croods: Family Tree

Barnfilm

The Croods: Family Tree

Croodarna är en förhistorisk äventyrskomedi där världens första familj ger sig ut på sitt livs resa när de tvingas lämna grottan som tidigare skyddat dem från faror.

Aktuella serier på Viaplay

Partisian säsong 2

Serie

Partisan säsong 2

Det inhägnade samhället Jordnära försöker dölja sina spår efter att ha upptäckt en infiltratör bland dem. Men när en misstänkt olycka med kopplingar till Jordnära inträffar, börjar en lokal polis utreda.

Made in Oslo säsong 1

Serie

Made in Oslo säsong 1

Elin driver en fertilitetsklinik och hjälper andra att få det hon själv vill ha: ett barn. Efter flera försök med IVF kommer hon nu riskera både sin familj och sin karriär för en chans till att bli mamma.

Outlander säsong 6

Serie

Outlander säsong 6

Baserad på Diana Gabaldons bästsäljande bokserie. Kärleksparet Claire och Jamie slits isär av tid och konflikter men gör allt vad de kan för att vara tillsammans och för att ändra historiens gång.

Aktuellt på Viaplay sport

Herr-ishockey VM 2022

Sport

Herr-VM ishockey 2022

Det har blivit dags för världsmästerskap i ishockey för herrar. Turneringen spelas mellan den 13-29 maj i Finland. Hela 16 landslag medverkar och kommer alla hinna med att spela sju matcher vardera under gruppspelet, där alla lag möter varandra. Se alla matcher på Viaplay.

Omslag: Formel 1

Sport

Formel 1

2022 års första formel 1-tävling är avslutad och vi har fått de första fingervisningarna om hur lagen och förarna ligger till. Nu är det dags för racertävling på Australien och Emilie Romagna-banan i Italien, och det är upplagt för en massa fart och spänning under årets andra tävling.

Omslag: Premier League

Sport

Premier League

Den bästa fotbollsturneringen i England är Premier League. I ligan slåss några av världens största fotbollsklubbar som Manchester United, Liverpool, Chelsea, Manchester City, Tottenham och Arsenal. Klicka här och läs mer om månadens toppmatcher.

Är du redo för soffmys, tågresa och lördagshäng?