5 smarta Chrome-tillägg för ett smidigare surfande!

Publicerad: 21 apr. 2022
tips & trix,

Är du en inbiten användare av Google Chrome som webbläsare? Då kanske du känner till några av dessa smarta tillägg. Om inte så får du här tipsen som gör ditt surfande både roligare, smidigare och smartare. 

Dark reader  

Störs du av vita lysande skärmar eller är ljusskygg i största allmänhet? Oavsett vilket ska du spana in det här tillägget. Med Dark reader får du en mörkare webbläsare. Perfekt för dig som tycker att det här med ljus är överskattat!

Tab Manager Plus for Chrome 

För dig som älskar flikar (tabs på engelska) kommer här ett tillägg för dig. Med Tab Manager Plus for Chrome får du ett enkelt verktyg för att organisera och botanisera bland alla dina öppna flikar. Var la jag nu den där fliken till Wikipedia-sidan över Guttaperka? Där var den! Ungefär så tänker vi att du ska använda dig av detta tillägg. 

Google translate 

Tänk om du kunde prata alla språk i världen! Fantastiskt, men otroligt? Ja, tyvärr. Men du, vi har det näst bästa: Google translate! Med detta tillägg översätter du texter på alla dina webbplatsbesök. Danke, por favor! 

Emoji Keyboard by JoyPixels 

Har du ett stort behov av att kommunicera med hjälp av små gula gubbar? Då är Emoji Keyboard by JoyPixels-tillägget för dig! Med detta tillägg får du ett fullpackat virtuellt tangentbord med mängder av emojis. Sedan gäller det bara att lära sig vad alla emojis betyder... Lycka till! 

Bitwardens lösenordshanterare 

Vem kan komma ihåg tiotals siffer- och teckenkombinationer? Med en lösenordshanterare slipper du! En lösenordshanterare fungerar nämligen som ett digitalt valv där du förvarar dina olika lösenord. Med tillägget för Bitwarden synkas ditt valv smidigt med webbsidan du vill logga in på.  

Lyssna på avsnitt 93 av Bli säker-podden för att lära dig mer om lösenordshanterare. 

Ta del av fler tips

Med vårt nyhetsbrev får du en gång i månaden tips för ett säkrare och smidigare internetanvändande. Dessutom kan du ha turen att vinna i någon av våra många tävlingar!

Bli prenumerant genom att fylla i din e-postadress i formuläret på denna sida. Vi hörs!