Våra tjänster

Vill era boende kunna surfa, snacka i telefon och titta på TV? Eller kanske bara något av det? Med helt vanligt internet från Bredband2 kan ni själva välja om ni vill ha en komplett lösning med router, antivirus, telefoni och TV eller bara låta de boende själva välja vilka tjänster de vill ha. 

Tryggt och smidigt bredband – utan att tumma på kvaliteten

Ställer er bostadsrättsförening höga krav på er internetuppkoppling? Det gör vi också. Välj att surfa i hastigheter upp till 10 000 Mbit/s till en betydligt lägre månadskostnad än traditionellt bredband via telefon- och TV-uttag. Tryggt och smidigt utan krångel. Bara helt vanligt internet.

Nyttja fiberuppkopplingen med en säker router

Vad är en stabil fibertjänst utan en kraftfull router? På efterfrågan av våra kunder erbjuder vi just det – en smidig, säker och kraftfull routertjänst utrustad med WiFi 6. Med det trådlösa nätverket kan de boende surfa säkert med alla sina uppkopplade enheter. Självklart får de full support från vår kundservice.

Surfa tryggt med antivirus från F-Secure

Vi är måna om våra kunders trygghet på nätet. Därför erbjuder vi ett pålitligt och användarvänligt antivirus från F-Secure SAFE. Med antivirusprogram, föräldrakontroll och nätverksskydd kan de boende surfa i en trygg och säker miljö. 

Läs mer om antiviruspaketet

Digital-TV på ert sätt

Dokumentärer, filmer, barnprogram eller sport via bredbandet. Tillsammans med Sappa har vi tagit fram ett TV-utbud som faller alla i smaken. Utrustningen och medföljande digitalbox stödjer givetvis HD. 

Ring som vanligt med telefoni via bredband 

Tryggt och enkelt är vårt mantra. Därför erbjuder vi fast telefoni via den befintliga fiberanslutningen till dina boende. De kan behålla sina nuvarande nummer eller beställa nytt från oss.