Information om Covid-19/Corona

Här samlar vi aktuell information om den rådande samhällskrisen – allt från intervjuartiklar med våra medarbetare till filmtips i isoleringstider.

#digitalnärhet

Daniel Krook: ”Bredband2 står väl rustade i coronatider”

Vilken vår. Spridningen av Covid-19/Corona påverkar hela samhället och inte minst våra arbetsplatser. Vi på Bredband2 är inget utan våra kunder. Just därför står vi väl rustade för olika scenarier så att vi kan fortsätta underlätta våra kunders vardag med stabila tjänster och god kundsupport – givetvis med myndigheternas rekommendationer som riktlinje.

Läs artikeln

Så tacklar våra kundtjänstmedarbetare den rådande samhällskrisen

Då var vi här. I ovisshetens tid där spridningen av Covid-19/Corona påverkar hela samhället och vår vardag. Men hur påverkar detta våra kunder och medarbetare på Bredband2? Det är någonting som Love, en av våra fantastiska kundtjänstmedarbetare, berättar om.

Läs artikeln

Hattema på videomöte förgyller arbetsdagen

”Enligt god sed ska man inte ha mössa inomhus, men i dessa tider så uppgraderar vi och kör hatt (eller durkslag)! På så sätt skapar vi våra förutsättningar för att ha roligt tillsammans i teamet, även på avstånd!”

– Anjélica, Teamleader på Bredband2

Fotografi på kundtjänstmedarbetare som har olika hattar på sig.

Jobba säkert hemifrån

Allt fler organisationer i Sverige uppmanar sina medarbetare att jobba hemifrån. Men vad innebär det ur ett IT-säkerhetsperspektiv? Lyssna på Bli säker-podden!

Lyssna på avsnittet

Karin Zingmark: 5 jobba hemma-tips i Coronatider

Karin har gedigen erfarenhet av hur det är att leva ett uppkopplat och flexibelt arbetsliv och inte minst från sin tid som marknadschef på Microsoft. Ta del av hennes bästa tips på vad du kan tänka på när du jobbar hemifrån.

Läs Karins tips
Fotografi på Karin Zingmark som ger tips på hur du bör jobba hemifrån i coronatider.

7 filmer du bör se – Bredband2:s filmkritiker tipsar

Isoleringstider medför att streamingtjänsters tittarsiffror skjuter i höjden. Bredband2:s filmkritiker Amanda har sammanställt en lista över sju fantastiska filmer på temat kommunikation och digital närhet som du inte får missa.

Ta del av filmtipsen

Påskpresent som gör skillnad

När det blir kritiskt att få tillgång till samhällsinformation och möjlighet att sköta jobb och skolarbete hemifrån måste vi växla upp och leverera som aldrig förr. Vi vet att det är våra medarbetares värdefulla arbete som är grunden till att vi lyckas. För att visa vår tacksamhet och samtidigt göra vad vi kan för att stötta det lokala näringslivet har våra fantastiska kollegor fått en påskpresent – ett presentkort som kan göra stor skillnad för de verksamheter i Malmö som just nu har det tuffare än någonsin.

Påsk 2020